OVE GODINE NASTUPA KRAFTWERK

FOTO: DIMENSIONS PROGLAŠEN JEDNIM OD NAJBOLJIH FESTIVALA U EUROPI 'Festival je lijepi urbani i elektronički događaj u trđavi Punta Christo kod Pule'

OBJAVLJENO:
 • 02.06.2018. u 22:01

 • Srecko Niketic / HANZA MEDIA

   

  Britansko izdanje uglednog časopisa Wired proglasilo je festival Dimensions koji će se krajem kolovoza i početkom rujna ove godine održati u tvrđavi Punta Christo nedaleko od Pule jednim od najboljih europskih alternativnih festivala.

  Wired na svojoj internetskoj stranici napravio popis najboljih alternativnih glazbenih festivala prema mjesecima u kojima se održavaju, a Dimensions se našao na popisu za kolovoz.

  Danijel Bartolic / HANZA MEDIA
   

  Srecko Niketic / HANZA MEDIA
   

  "Dimensions je lijepi urbani i elektronički festival koji se tijekom četiri dana održava u ruševinama utvrde Punta Christo kod Pule. Ove će godine na festivalu nastupiti Kraftwerk, Moodymann, Jon Hopkins, Lena Willikens, Amp Fiddler, Helena Hauff i Nina Kraviz", piše Wired.

   

  Ovogodišnje izdanje Dimensionsa bit će sedmo po redu, a na prethodnih šest nastupali su velikani svjetske glazbe poput Grace Jones, Massive Attack, Gilles Peterson, Richie Hawtin i mnogi drugi.

  Danijel Bartolic / HANZA MEDIA

  Massive Attack

   

  Izdvajamo