PRAĆEN SJAJNIM BENDOM

FOTO: EROS RAMAZZOTTI RUTINSKI ODRADIO KONCERT U OPATIJI Počeo je točno u minutu, a do pozornice se dovezao srebrnim kombijem slovenskih registracija

Eros Ramazotti
 Matija Djanjesic / CROPIX
 

Eros Ramazzotti večeras je nastupio na opatijskoj Ljetnoj pozornici u sklopu svoje svjetske turneje na kojoj promovira album "Vita Ce N'è". Istoimenom pjesmom talijanska je mega zvijezda točno u minutu (početak nastupa bio je zakazan za 21 sat), otpočela koncert pred oko 4000 dobro raspoloženih ljudi u publici. Eros je u Opatiji pjevao praćen doista sjajnim bendom, od čak desetak ljudi.

Premda Eros sam sebe voli opisati kao skromnu, jednostavnu i normalnu osobu, činjenica jest da je taj briljantni muzičar tijekom boravka u Hrvatskoj o sebi ostavio sasvim suprotan dojam.

Pjevač je u našu zemlju stigao još u srijedu navečer, a premda je za medije izjavio da mu je Opatija prekrasna, od iste te Opatije je, čini nam se, razmjerno malo toga vidio jer je cijeli četvrtak proveo u svojoj hotelskoj sobi na Preluku s čijeg se prozora, istina, pruža lijepi pogled na samu Opatiju, Rijeku i Cres. Jasno, ako pogledaš kroz prozor.

Do pozornice se dovezao dva sata uoči nastupa srebrnim kombijem slovenskih registracija, praćen osobnim čuvarem. Na tonskoj probi nije se ni pojavio (tu je probu odradio samo njegov bend), a vrijeme do početka koncerta kratio je sjedeći u sobi direkcije Ljetne pozornice na čije su prozore bile navučene crne zavjese, koje su pojačavale Erosovu nedostupnost za ostale smrtnike. Valjda netko misli da se tako trebaju ponašati velike zvijezde

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 05:06