POSLUŠAJTE NA DEEZERU

Grupa S.A.R.S. izdala svoj posljednji album i ubuduće će izdavati samo singlove!

 EPH/Nikša Dusper
Singl 'Glupost' pregledana preko 100.000 puta na Youtubeu za pet 5 dana

Nakon pet studijskih i jednog live albuma, izdanje simboličnog naziva – 'Poslednji album' grupe S.A.R.S. objavljeno je ekskluzivno na Deezeru u izdanju Lampshade Media i Dallas Recordsa.

S.A.R.S. ove godine slavi deset godina postojanja na regionalnoj sceni. Slavljenička turneja S.A.R.S.-a izaći će ne samo iz regije nego i iz Europe, jer će bend cijeli svibanj provesti na nastupima u Australiji, a dogovorene su i svirke u Engleskoj, Italiji i Švicarskoj.

Bend S.A.R.S. je do danas uz 6 albuma izdao i 19 spotova, od kojih većina ima po nekoliko milijuna pregleda na YouTubeu, a među najpopularnijima su 'Lutka', 'Perspektiva', 'To rade', 'Ratujemo ti i ja'. Video spot za singl 'Glupost' sa novog albuma, koji su snimili sa vrbasko-beogradskim sastavom Ničim izazvan, za pet dana zabilježio je preko 100.000 pregleda. U spotu se pojavljuju svi članovi oba sastava.

Glasine da bend prestaje sa radom nakon objavljivanja 'Poslednjeg albuma' nisu točne. Naime, članovi grupe smatraju da su albumi zastarjeli format, pa će u budućnosti nastaviti izdavati samo singlove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 15:32