SPEKTAKL U SRPNJU

Hoće li Prodigy osvojiti titulu najvećeg inozemnog koncerta u povijesti Zadra?

Shots of the Prodigy on tour, Sydney Australia, March 2015
 Prodigy Press
Jazine Open Air ugostit će 1. srpnja legendarnu electro punk trojku na, po svemu sudeći, najmasovnijem stranom glazbenom gostovanju u kronikama tog grada. Povoljnije ulaznice po cijeni od 190 kn mogu se kupiti do 8. svibnja.

U samo dva tjedna nastup grupe Prodigy u Zadru po prodaji ulaznica i interesu stelovito je krenuo prema tituli najvećeg inozemnog koncerta u povijesti Zadra.

Jazine Open Air ugostit će 1. srpnja legendarnu electro punk trojku na, po svemu sudeći, najmasovnijem stranom glazbenom gostovanju u kronikama tog grada. Povoljnije ulaznice po cijeni od 190 kn mogu se kupiti do 8. svibnja.

Izuzetno zanimanje za ovo grandiozno otvaranje ljetne sezone ponajviše se pokazuje, dakako, u Dalmaciji u kojoj po prodaji prednjače Zadar, Split, Šibenik i Makarska, no karte se odlično prodaju i u susjednim zemljama, prije svega Austriji, Sloveniji te Bosni i Hercegovini.

Najpristupačnija cijena ulaznice od 190 kn na snazi je do nedjelje, 8. svibnja. Od ponedjeljka 9. svibnja cijena će se dići na 220 kn i ostati do 30. lipnja. Na dan koncerta, u petak 1. srpnja za ulaz će trebati izdvojiti 250 kn. Ulaznice se mogu pronaći u sustavu Eventima.

Nakon prošlogodišnjih 9.000 posjetitelja na svirci Manu Chaoa Prodigy su na najboljem putu da obore rekord zadarskog open aira koji se polako pretvara u tradicionalnu manifestaciju i jedan od najatraktivnijih događaja kompletne turističke sezone.

Ovaj tjedan grupa se nalazi na kineskom djelu svjetske turneje nakon koje će se polako početi okretati prema europskim datumima među kojima se nalazi i jedini hrvatski datum – 1. srpanj.

U Zadar bend donosi najveću ikad postavljenu produkciju u tom gradu, a kompletna oprema dolazi iz nekoliko europskih zemalja. U odnosu na posljednji nastup u našim krajevima, prije tri godine, tehnički i produkcijski zahtjevi benda drastično su se povećali čineći Prodigy show zadivljujućom plesnom erupcijom neusporedivom s ičim što se danas može vidjeti na svjetskim pozornicama.

Turneja koja prati aktualan album “The Day Is My Enemy” po nekim je otvorenim najavama posljednja u karijeri ovog nevjerojatnog benda. Uvrštavanje Hrvatske na njezin popis bila je velika i izričita želja grupe kod koje je evidentno još živa uspomena na svirku iz 2013. kada ih je gledalo 15 tisuća fanova.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:26