JEDINSTVENA LOKACIJA

HOLIVUDSKI LJEPOTAN KOJEG OBOŽAVAJU HRVATICE STIŽE U LIJEPU NAŠU 'Imamo vlastiti otok u Hrvatskoj i bit će ludo!'

, Image: 386298230, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor usage restriction: Commercial electronic, Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Jared Leto

 

Američki rock bend 30 Seconds to Mars na otoku će Obonjanu od 9. do 12. kolovoza održati trodnevni glazbeni festival imena Mars Island, a pretprodaja karata za taj jedinstveni događaj kreće u srijedu 16. siječnja.

Bend je zakupio otok od tvrtke Obonjan Rivijera, koja je 2015. godine od Grada Šibenika dobila koncesiju na 43 godine i na Obonjanu izgradila luksuzno kamp odmaralište kapaciteta 1000 ležajeva. Iz Obonjan Rivijere su Hini potvrdili da su otok za vrijeme festivala iznajmili organizatorima Mars Islanda, te da će im oni biti samo operativna podrška kroz to vrijeme.

Ulaznice za festival mogu se kupiti ovdje, a cijene im se kreću od 1.499 američkih dolara (9.754 kune) za smještaj u šatoru Moonlight preko 2.499 (16.261 kuna) i 3.499 američkih dolara (22.768 kuna) za luksuzne šatore Sunrise i Sunset do 6.499 američkih dolara (42.321 kuna) za drvenu kućicu Meridian. Kupci najskupljih karata dobit će i VIP iskustvo s Jaredom Letom, frontmenom grupe i poznatim glumcem.

 

 

 

"Izgleda nevjerojatno. Imamo vlastiti otok u Hrvatskoj i bit će ludo", rekao je Leto na društvenim mrežama.

Uz glazbu, posjetitelji festivala moći će uživati i u dodatnim aktivnostima kao što su joga, meditacija te u raznim umjetničkim događanjima.

"Ne morate se brinuti ni o čemu. Samo doletite tamo, mi ćemo vas paziti i brinuti se o vama", dodao je Leto.

Bend braće Leto, glumca i gitariste Jareda te bubnjara Shannona, do sad je izdao pet albuma, a na trodnevnom će festivalu na do sad neimenovanom hrvatskom otoku promovirati prošlogodišnji album "America".

Za 30 Seconds to Mars ovo će biti drugi nastup u Hrvatskoj. Prethodno su 2011. godine svirali u dvorištu kluba Močvara u sklopu festivala Mars.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo