FESTIVAL U UMAGU

IZUZETAN INTERES ZA SEA STAR Očekuje se 50% više publike nego lani, a stiže i nova pozornica! Aktualne cijene ulaznica vrijede do 15. svibnja

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 08.05.2019. u 10:58

Promo

Marin Biočić, Ana Antonova, Dino Jukić

 

Ogroman interes publike za Sea Star festivalom rezultirao je time da će ovogodišnje izdanje u konačnici u Umag dovesti čak 50% više publike naspram prošle godine! Veliki val na kojem “surfaju” najveći hip hop bend svih vremena Wu-Tang Clan, elektronski giganti Sven Väth i Nina Kraviz, sjajni IAMDDB i Mahmut Orhan, regionalni prvaci poput Bajage i Instruktora te Hladnog piva i brojni drugi, dovest će u magičnu lagunu Stella Maris publiku iz više od 30 zemalja svijeta među kojima su i udaljene destinacije poput Kanade, Saudijske Arabije i Tajvana.

Dakako, prednjače fanovi iz regije, Italije, Njemačke, Austrije, ali i Nizozemske te Francuske, a svima se do 15. svibnja pruža fantastična prilika osigurati festivalske ulaznice po super cijeni od 259 kuna, što je i dalje visokih 35% uštede u odnosu na finalni iznos. Osim sjajnog programa i planetarno poznate EXIT produkcije, ovim fantastičnim brojkama doprinosi i Istra, poznata po svojim ljepotama, gostoljubljivosti i gastronomiji, kao i Umag kao sad već izgrađena festivalska destinacija koja se može pohvaliti sjajnim smještajem u neposrednoj blizini festivala.

Sea Star, koji će se ove godine održati 24. i 25. svibnja, prvi je veliki događaj u dugom ljetnom festivalskom kalendaru, a u svom trećem izdanju bit će mjesta i za novu pozornicu Electric Waves na kojoj će se predstaviti domaći DJ-evi i producenti. Electric Waves pozornica nova je scena Sea Star festivala na kojoj će se u dva dana predstaviti ukupno devet elektronskih izvođača iz Rijeke i Kvarnera koji su posljednjih nekoliko godina izuzetno podigli kvalitetu scene u Hrvatskoj.

U petak, 24. svibnja, nastupit će SYSTEM DIVINE, Ana Antonova, Life4Funk i Dino Jukić, dok subotnji program čine BRONSKI, Marin Biočić, Amor, Marcel i San Suono. Uvođenje nove pozornice i suradnja s domaćim talentima nastavlja se na ranije objavljenu zajedničku akciju Klubske Scene i Sea Stara u kojoj se predstavlja sadašnjost i budućnost ovdašnje elektronske glazbe.

Promo

BRONSKI

 

Objavom novih glazbenika dopunjava se moćan line up trećeg Sea Stara. U petak, 24. svibnja, glavnu pozornicu, Addiko Tesla Stage, zauzet će elektronski otac Sven Väth, karizmatična techno liderica Nina Kraviz, nadolazeća zvijezda Ilario Alicante i britanska trap-jazz zvijezda IAMDDB, a uz njih i regijski asovi Vojko V, Fox i High5. Ista večer na Nautilus Areni u suradnji s Dritom donosi Krankšvester, Hazze, Buntai i Smoke Mardeljana kojima će podršku dati Tikach (In da klub), Yung Ile Sosa & Hourglass (Trepaj il krepaj) i Young Leø (In da klub), dok će Electric Waves zauzeti spomenuti SYSTEM DIVINE, Ana Antonova, Life4Funk i Dino Jukić.

U subotu, 25. svibnja, Addiko Tesla pozornica donosi najveću hip hop grupu u povijesti, mitski Wu-Tang Clan, sjajan regionalan trojac Bajaga & Instruktori, Hladno pivo i Nola te Mahmuta Orhana, Lady Lee i Phat Phillieja. Program na stadionu, složen u suradnji s Klubskom scenom, donosi izuzetnu techno postavu koju čine Marko Nastić, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique te BRONSKI, Marin Biočić, Amor, Marcel i San Suono na Electric Wavesu. Potvrđena je i dvodnevna postava za "najtišu" pozornicu Sea Stara, Silent Octopus, koju čine Kiki B., Sin i Indy dok će atmosferu na Exotic Laguni obje večeri nabrijavati MC Choma, Tito, Jovan M i DJ Sesha. Uz ova dva centralna dana festivala, publiku će 23. dočekati Welcome Party, a 26. svibnja ispratiti Closing Party.

Promo

San Suono

 

Super cijene i akcija 'kupi 4, zgrabi 5' do 15. svibnja

Aktualna cijena festivalskih ulaznica od 259 kuna s 35% popusta vrijedit će do srijede, 15. svibnja, do kraja dana. Isti dan će se završiti i popularna akcija "Kupi 4, zgrabi 5" gdje se na 4 kupljene festivalske ulaznice peta dobiva besplatno. Nepromjenjene ostaju cijene jednodnevnih ulaznica po cijeni od 169 kuna, jednodnevnog VIP Golda po 400 kuna i festivalske VIP Gold ulaznice po 750 kuna. Kupiti se mogu na prodajnim mjestima i online u sistemima Ticketshop.hr i Entrio te na seastarfestival.com.

U ponudi je široka lepeza smještaja za sve posjetitelje Sea Star festivala. Stella Maris resort nudi premium kamp s četiri zvijezdice, u čiju cijenu je uračunato i korištenje bazena na otvorenom s morskom vodom te bungalova, apartmana vila ili hotela koji se nalaze neposrednoj blizini festivalskog prostora. Ponude smještaja kreću se od nevjerojatnih 7€ za kamp, 8€ za bungalove i 10.8€ po osobi za noć za festivalske apartmane. Rezervacija smještaja i dodatne informacije o svim opcijama mogu se pronaći na stranici https://www.seastarfestival.com/smjestaj/.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo