YAMMATOVO

JOHNNY MARR U ZAGREBU, OČEKUE SE SPEKTAKL U RASPRODANOJ LAUBI Nastup legendarnog gitarista možete pratiti uživo!

 

Johnny Marr, legendarni guitarist i nekadašnji član cjenjenih glazbenih sastava The Smiths, Electronic, The The i Modest Mouse, koji je u svojoj iznimno bogatoj karijeri surađivao sa najvećim glazbenim imenima poput grupe Oasis i Bryana Ferryja stigao je danas u Zagreb gdje će večeras pred prepunom Laubom nastupiti kao poseban glazbeni gost na četvrtom po redu Yammatovu, rođendanskom tulumu zagrebačkog radija Yammat FM.

S obzirom da je u Zagreb stigao s kompletnim bandom, te da se nalaze usred odlično ocjenjene svjetske turneje, na pitanje “kakav nastup možemo večeras očekivati?”, Johnny Marr je bio vrlo kratak – “spektakularan”!

Kako je ovo Marrov premijerni koncertni nastup pred zagrebačkom ali i regionalnom publikom te s obzirom na neviđen interes koji višestruko nadmašuje kapacitete prostora, Yammat FM i Cockta su se pobrinuli da slika i ton u televizijskom prijenosu uživo iz Laube dođu do svih zainteresiranih.

Detalje o praćenju tv-prijenosa rođendanskog Yammatova koje kreće od 21h uz Johnnyja Marra, SMS Deutscha kao i cijelog niza gostiju iz društvenog i kulturnog života Zagreba možete doznati na stranici http://www.yammatovo.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:41