RIJEČ KOJA NAS JE UVRIJEDILA

JOSIPA LISAC U USTAVU REPUBLIKE HRVATSKE Pogledajte emotivnu interpretaciju glazbene dive koja je dala svoj pečat iščekivanom filmu

 Saša Šekoranja
Priča o hrabrosti da danas budeš ono što jesi i pokušaju da se unatoč svemu voli

Ultimativna glazbena diva, jedinstvena i neponovljiva Josipa Lisac, za potrebe je filma Rajka Grlića 'Ustav Republike Hrvatske' otpjevala pjesmu 'Riječ koja nas je uvrijedila'. Iskrena i jedinstvena interpretacija Josipe Lisac savršeno se nastavlja na tematiku najiščekivanijeg regionalnog filma godine.

Ovaj se film pita da li se netko uronjen u predrasude i mržnju može pretvoriti u normalno ljudsko biće i da li takav netko može ići i korak dalje i pokazati da je ispod ledene maske satkan od ljubavi. To je priča o hrabrosti da danas budeš ono što jesi i pokušaju da se unatoč svemu voli. Upravo se to može osjetiti u interpretaciji Josipe Lisac koja je tako dala svoj prepoznatljivi pečat ovom filmu koji gledatelje neće ostaviti ravnodušnima.

Glazbu, aranžman i produkciju pjesme potpisuje Duke Bojadzijev.

U glavnoj ulozi najnovijeg filma Rajka Grlića koji je osvojio Grand Prix Amerike na prestižnom Montreal World film festivalu pojavljuje se proslavljeni srpski glumac Nebojša Glogovac u najkompleksnijoj filmskoj ulozi u karijeri. Nebojša u filmu glumi umirovljenog profesora, koji je pritom deklarirani homoseksualac i transvestit, dok uz njega još igraju Ksenija Marinković, Dejan Aćimović i Božidar Smiljanić, a scenarij potpisuje Ante Tomić zajedno s Rajkom Grlićem. Film u produkciji Interfilma i distribuciji Blitza. Kino prikazivanje diljem Hrvatske kreće od 6. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:02