'KONCERT ZA BRAĆU I SESTRE'

KANDŽIJA I GOLE ŽENE ZA DUBLIN SPREMNI 'Svi znamo da je pola Osijeka i Slavonije otišlo tamo... I ne pada mi ni napamet pitati da li će se vratiti'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 20.09.2016. u 09:01

Skupina će 1. listopada svojoj braći i sestrama u u dublinskom Sugar Clubu uživo predstaviti aktualni studijski album "Nema labavo"

ZAGREB – Za Kandžiju i njegove Gole žene i dalje nema labavo; nakon što su uzduž i poprijeko čitave regije održali niz koncerata i festivalskih nastupa, jesen će dočekati u Dublinu – gdje će nastupiti 1. listopada, za svoju braću i sestre!

 

"Za razliku od svih velikih estradnih bendova koji odjednom sad pohode Irsku, mi u Dublin stvarno dolazimo svirati za svoju braću i sestre. Svi znamo da je pola Osijeka i Slavonije otišlo tamo i svi iz benda imamo hrpu prijatelja, pa i rodbine čak. Iskreno, zadnje vrijeme kad dođem u Osijek, vidim samo svoju obitelj, a prijatelja sve manje pa idem tamo gdje su oni otišli. Sjebano mi je kad vidim da ih nema, a opet mi je drago jer znam da idu naći bolji život negdje i kad vidim ovu lakrdiju od izbora gdje veliki domoljubi gledaju isključivo vlastite interese, onda mi sve bude jasno i ne pada mi ni napamet pitati da li će se vratiti? Zato dolazimo kod vas u Dublin i meni je ovo bitnije od muzike. Klub u kojem sviramo je navodno ludilo, i zvuk i stage, jedva vas čekamo sve vidjeti i podružit se s vama. Isto tako obećajemo, a tko god je bio na našim koncertima zna o čemu se radi, napravit ćemo najbolju koncertčinu ikad. Htio bih da bude kao kod kuće, a i bolje", ispričao je Kandžija.

 

Skupina će ovom prilikom svojoj braći i sestrama u Dublinu uživo predstaviti aktualni studijski album "Nema labavo", s kojeg su do sada objavljeni zamijećeni singlovi "Crkva", "Đuro", "Nema labavo", "Fiš" s pratećim sumanutim videospotovima objavljenim na njihovom YouTube/Vevo kanalu. Nastup će se održati u dublinskom Sugar Clubu, a ulaznice su već dostupne u prodaji.

 

Proteklo ljeto za Kandžiju i Gole žene bilo je u znaku brojnih koncerata i festivalskih nastupa, a momci su svoj autorski materijal uživo predstavili u čitavoj regiji – od Čakovca, Osijeka do Dubrovnika, preko Hoomstocka i Outlooka, od Ljubljane do Budve, a čak su u jednom danu uspjeli održati dva nastupa – u jutarnjim satima na splitskoj ribljoj tržnici, a zatim i večernji nastup u Šibeniku. Ovog vikenda stižu i pred mariborsku publiku, u sklopu događanja Festival Mladi Maribor.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo