OČEKUJE SE NOVI SINGL

KOJOTI SE PRIPREMAJU ZA TVORNICU Prvi samostalan zagrebački klupski koncert od velikog povratka na scenu

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 04.10.2017. u 08:35

 •  

  ZAGREB – Grupa Kojoti održat će 9. prosinca u Tvornici kulture prvi samostalan zagrebački klupski koncert od velikog povratka na scenu.

  Za mnoge jedan od ponajboljih rock 'n' roll bendova ovih prostora ponovo se okupio nakon čak 17 godina duge hibernacije i nastupom na zagrebačkoj Brijačnici u siječnju pokrenuo izuzetno uspješan povratak. Ovo ljeto bend je nanizao dvadesetak nastupa na festivalima po cijeloj regiji dokazavši da je kemija među njima i dalje živa, a da sve neće stati samo na koncertima vidjet će se već do kraja godine.

  Njihov izdavač, label Dancing Bear, priprema boxset koji će sadržavati tri dosadašnja studijska albuma – “Kojoti”, “Halucinacija” i “Sex Disco Kung Fu”. Paralelno sa starim pjesmama objavit će i novi singl, kao najavu budućeg izdanja, a premijera mu se očekuje u sljedećih nekoliko tjedana.

   

  Vrhunac koncertnih aktivnosti Alen Marin, Davor Viduka, Bobo Grujičić i Vanja Marin pripremaju na prvom solo nastupu u Zagrebu planiranom za subotu, 9. prosinca u Tvornici kulture.

   

  Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 60 kn u pretprodaji, a na dan koncerta 80 kn.

  Tagovi

  Izdvajamo