NAJAVA KONCERTA

Koncert Gorana Bareta u Splitu, ali ne u subotu - nego u srijedu 10. listopada!

 Tomislav Krišto / CROPIX
 

Dugoiščekivani novi album Gorana Bareta i njegovih Majki, “Nuspojave”, s promocijom kreće u Splitu ispred kluba Zenta koji će upravo koncertom našeg iskusnog rockera zatvoriti svoju ljetnu sezonu. Zagrebačka publika istu će priliku dobiti 9. studenoga u klubu Tvornica gdje će Bare snimati i spotove za novi album.

Najavljeni koncert Gorana Bareta se zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uvjeta odgađa. Novi termin zakazan je za 10.10. 2018., u srijedu, u istom prostoru.

Tom prilikom pozvat će i sve prisutne na veliki spektakl koji u lipnju iduće godine priprema na zagrebačkoj Šalati, a svi koji su kupili ulaznicu za Tvornicu, na Šalatu će s istom ulaznicom moći ući besplatno. Time će poznati glazbenik odati i počast svojoj najvjernijoj publici koja je njegov novi album iščekivala punih sedam godina.

Naime, prije nekoliko je godina najavljivan novi album Majki, no Bare se, ispričao je, jednoga jutra probudio i cijeli ga bacio u smeće. Nakon toga je počeo raditi na novim pjesmama, a rezultat je možda najbolji album u njegovoj karijeri s prepoznatljivim Baretovim zvukom, ali potpuno drugačiji od svih dosad.

Ukratko, kako mu i samo ime kaže, novi je album “nuspojava” njegova dosadašnjeg života opisanog kroz sedam pjesama koje ukupno traju 46 minuta. Publika je itekako dobro prihvatila nove Baretove pjesme pa će se nesumnjivo za nastupe tražiti i ulaznica više.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:18