PLEMENIT CILJ (I DOBAR IZLAZAK)

DOĐITE! MOČVARA I KLASIČNA GIMNAZIJA POMAŽU UČENICIMA PRIKUPITI NOVAC ZA MATURALAC Na humanitarnom će se koncertu skupljati za učenike koji nemaju

 CROPIX
 

Maturalac u Grčku definitivno je vrhunac klasičarskog obrazovanja, ali nije to to ako ne ide cijela ekipa. Ovo je tvoja prilika da pomogneš učenicima i učenicama koji nisu u mogućnosti zajedno s ostalim maturantima uživati u suncu na obali Krete.

Sigurno se pitaš što ti dobivaš s tim… Pa, osim što si učinio dobro djelo taman prije školskih praznika, vjerujemo da ti jedan izlazak neće naškoditi. Žrtvuj se i zajedno s nama započni kraj mukotrpne školske godine.

"Rock Out" je nova verzija humanitarnog koncerta Klasične gimnazije, koji se od tradicionalnog "Rock In" koncerta razlikuje jedino po lokaciji.

I ove godine okupili smo mlade (i malo starije) bendove, koji će se pobrinuti da večer prođe u klasičarskom stilu.

Na koncertu će tako nastupiti srednjoškolski bendovi Aldelfi i Hipno, Peglica i Komandos te zagrebački Cojones.

Koncert je realiziran u sklopu projekta Močvarni laboratorij i programa "Klasična u Močvari #3" u suradnji Udruženja za razvoj kulture "URK" i kluba Močvara s Klasičnom gimnazijom u Zagrebu, Školom primijenjene umjetnosti i dizajna - ŠPUD Zagreb i UBU - Udruga bivših učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna.

Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica namijenjena su isključivo za učenički fond za potrebe organizacije maturalca u Klasičnoj gimnaziji.

Promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:18