BEBE NA VOLE

MRŽNJA JE PREKRASNA STVAR Najbolji hipsterski blueser ovih prostora ima učenicu, novi album, i otvara koncertnu sezonu Vintage Industriala

Bebè Na Volè
 Maria Tangar / Vintage Industrial Bar
 

Zagrebački klub Vintage Industrial u četvrtak 20. rujna otvara novu koncertnu sezonu u Savskoj 160 uz odličnog Bebe Na Vole, koji će predstaviti ovih dana objavljen novi album 'Hate Is A Wonderful Thing'.

Adam Semijalac, glazbenik poznatiji pod imenom Bebè Na Volè, jedan je od najboljih blues vokala na ovim prostorima. Njegova glazba može se okarakterizirati kao root blues u kombinaciji s različitim indie žanrovima. Nakon preko 10 godina stvaranja originalne glazbe, krajem siječnja 2015. izdao je svoj “best of” na vinilnoj ploči pod nazivom “Time Of Great Depression”. Tri godine kasnije, pojavio se novi, iščekivani, album 'Hate Is A Wonderful Thing', kojim je Semijalac već osvojio pohvale kritike.

Sve pjesme na album komponirao je, izveo i snimio sam autor Adam Semijalac, a miksanje je radio u tandemu s Višeslavom Labošom, koji ujedno potpisuje i mastering.

Koncert otvara Adamova učenica gitare - Marina Elezović. Rođena je 2000. u Kanadi, a gitaru je počela svirati s 10 godina pod utjecajem rock bendova poput CCR, Led Zeppelin, Rollin Stones, Nirvana... Piše indie/rock pjesme s old school prizvukom, a najčešće teme pjesama su nerazumijevanje, usamljenost i depresija. Završava jezičnu gimnaziju. Svira na cesti i gdje god stigne, a zadnjih godinu dana radi na albumu prvijencu sa svojim profesorom, producentom i velikim blueserom 'Bebe Na Vole'.

Naslovnica novog albuma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:39