GUŽVA NA POZORNICI

Na pozornici INmusic festivala #13 zasvirat će još dva sjajna hrvatska umjetnika - Irena Žilić i J.R. August!

 

Irena Žilić i J.R. August pridružuju se već doista spektakularnom line-upu INmusic festivala #13 krajem lipnja na zagrebačkom Jarunu.

Jedna od najcjenjenijih domaćih kantautorica Irena Žilić je nakon EP-a "Days of Innocence" i LP-ja "Travelling" prošle godine objavila album "Haze" kojeg je pohvalila struka i publika. Album se našao na gotovo svim regionalnim listama albuma koji su obilježili 2017. godinu, Irena je održala niz sjajnih koncerata po Hrvatskoj i regiji, a dobila je i nominaciju za glazbenu nagradu Porin u kategoriji "Najbolji album alternativne i klupske glazbe". Na INmusic festival #13 stiže s bendom, s kojim će publici na Jarunu predstaviti svoj svježi zvuk.

J.R. August je mladi umjetnik, kompozitor, kantautor i multiinstrumentalist iz Zaboka, koji iza sebe ima već tri EP-a: "Change of Seasons", "Tea Party With Mr. Death" i "33", a u pripremi je i LP - "Dangerous Waters". Radi se o izvođaču kojeg publika sve više primjećuje u posljednjih nekoliko mjeseci, a mladi umjetnik sve više i bolje radi na novim pjesmama. Priliku da ga posluša uživo imat će i publika ovogodišnjeg INmusic festivala.

Irena Žilić i J.R. August prudružuju se odličnom line-upu INmusic festivala #13 kojeg čine Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man, The Kills, Bombino, Frank Carter & The Rattlesnakes, Šumski, Reykjavíkurdætur, Super Besse, Tshegue, Témé Tan, Superorganism i mnogi drugi.

Sve informacije o ulaznicama potražite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:03