PARK MLADEŽI

'NADALI SMO SE DO ZADNJEG TRENUTKA...' Otkazana je Ultra! Kupljene ulaznice vrijedit će za 2021. ili 2022., a može se dobiti i povrat novca

 Joško Ponoš / CROPIX

Ultra Europe u Splitu se otkazuje! Festival se prebacuje za srpanj iduće godine, piše Slobodna Dalmacija.

- Teška srca vas moramo obavijestiti da se osmo izdanje festivala ULTRA Europe, koje se trebalo održati od 10. do 12. srpnja 2020. na stadionu Park Mladeži u Splitu, zbog pandemije uzrokovane virusom COVID-19, odgađa za 9. do 11. srpnja 2021. godine.

Trenutna zdravstvena kriza u kojoj smo se našli je bez presedana i za nas nema većeg prioriteta od zdravlja, sigurnosti i fizičkog blagostanja svih naših obožavatelja, kao i svih onih koji su uključeni u produkciju i organizaciju festivala - navode iz Ultre.

Informacija će ubrzo biti objavljena na svim njihovim kanalima, te će mediji diljem svijeta dobiti priopćenje na engleskom i hrvatskom jeziku.

- Kupljene ulaznice za ovogodišnje izdanje vrijedit će za ULTRA Europe 2021. ili ULTRA Europe 2022., ovisno o izboru, a kao dodatnu pogodnost, osigurali smo i iznos od 20€ koji će biti dodan na festivalske narukvice za odabrano izdanje. Navedeni iznos će se moći iskoristiti za hranu, piće ili kupnju u službenoj ULTRA trgovini. Osim toga, omogućili smo i promjenu imena za one koji svoje ulaznice žele prepustiti nekom drugom - navode u festivalu, te odgovaraju i na pitanje fanova o povratu novca.

- Za sve one koji ne žele iskoristiti već kupljenu ulaznicu za jedno od dva iduća festivalska izdanja ili mogućnost zamjene, osigurali smo povrat sredstava. Više informacija oko odabira ili zamjene kupljenih ulaznica, kao i povrata sredstava svim će nositeljima ulaznica stići putem emaila, a svoj će odabir trebati potvrditi zaključno s 12. srpnja 2020. godine. Do zadnjeg smo se trenutka nadali da će se ovogodišnje izdanje održati kao što smo i planirali - kažu u Ultri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:28