ZAHVALILI SVIMA

NAJAVILI POSLJEDNJI KONCERT Nakon 13 godina raspada se jedan od naših najpoznatijih hip hop bendova, razloge nisu otkrili: 'Vrijeme je za novo doba'

Na fotografiji: Vojko, Zondo i Ivo - Dječaci
 Tom Dubravec / CROPIX
 

Hip-hop grupa Dječaci u rujnu će održati svoj posljednji koncert, objavljeno je na službenoj stranici benda na Facebooku, kao i na pojedinim profilima članova na Instagramu.

‘To je to, bilo je to divno desetljeće. 13. godina je bila kobna. 300 finalnih karata na našem zadnjem koncertu. Hvala vam svima na svemu, obogatili ste naš život nemjerljivo, nadamo se da smo i mi obogatili vaš. Vrijeme je za novo doba. Dođite, volimo se posljednji put’, napisali su na stranici Dječaka na Facebooku.

Splitski reperi izdali su tri albuma. Premda su godinama svirali i surađivali kao prijatelji, snage su udružili tek 2005. pod imenom Dječaci. Prvi album izašao im je tri godine kasnije, ‘Drama’, i osvojio nekoliko nagrada, uključujući Zlatnu Kooglu za album godine. 2011. izdali su album ‘Istina’, koji je u prvoj nakladi rasprodan u nekoliko dana.

Posljednji album ‘Firma’ objavili su 2015. i otada su imali tek nekoliko nastupa. Njihov posljednji nastup, prema najavi na društvenim mrežama, održat će se u subotu, 22. rujna, u zagrebačkom klubu Sax.

2005-2018 zadnji koncert

A post shared by Vojko Vrućina (@vojkofau) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:46