THE YOUNG GODS

NAJZNAČAJNIJI PREDSTAVNICI INDUSTRIALA STIŽU U MOČVARU Vraćaju se u klub u kojem su nastupali prije 12 godina, s novim albumom i dalje pomiču granice

The Young Gods
 Promo / Mehdi Benkler
 

U Zagreb se po peti put vraćaju legendarni Švicarci The Young Gods. Uz Nine Inch Nails i Ministry, The Young Gods su bez dvojbe najznačajniji predstavnici industriala, koji već preko trideset godina stvaraju jedinstvenu glazbu i pomiču granice: od punka za strojeve preko surealnog kabarea do šamanske elektronike, ali uvijek ostaju originalni i svoji.

Značaj koji The Young Godsi imaju za glazbenu scenu teško je dočarati, no dovoljno je napomenuti da su ih kao izvor nadahnuća navodili Nine Inch Nails, ali i David Bowie te, vjerovali ili ne, U2. Da vas ne zamaramo s detaljima o diskografiji The Young Godsa, ipak vrijedi spomenuti da su u dosadašnjoj karijeri objavili 11 albuma, a novi album ‘Data Mirage Tangram’ objavljen je u veljači ove godine.

U Močvari smo ih zadnji put gledali 2007. Publika s nestrpljenjem očekuje vidjeti kako se bend od tada promijenio i što su pripremili za ovaj put.

Upad za večerašnji koncert, 5. travnja u Močvari, u pretprodaji je 65 kn, na dan događanja na blagajni kluba 80 kn.

Pretprodajna mjesta možete pronaći na ovom linku, a želite li kupiti ulaznice online, možete preko servisa Entrio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:49