BURA

NAŠA GLAZBENA DIVA DO SADA TO NIKAD NIJE NAPRAVILA U SVOJOJ KARIJERI Josipa Lisac glumila u tuđem spotu, nosila šešir sastavljen od stotine leptira...

 privatni album

Bend "Borna Šercar's Jazziana Croatica" snimio je spot za novu pjesmu "Bura", u kojem je glumila i Josipa Lisac. Divi je to prvi put da se pojavljuje u nečijem spotu (osim u vlastitima). Pritom je izgledala uobičajeno neobično, a dojam je upotpunio šešir Saše Šekoranje, sastavljen od stotine leptira.

Spot je režirala Juliana Kučan, a snimljen je u zagrebačkom cabaret klubu Kontesa. U spotu se pojavljuju i plesačica kazališta Komedija (koje vodi klub) te pobjednica Supertalenta Mateja Ivanković, violistica Ana Marija Šir i Ivana Benko, poznatija kao pin-up model Greta Gardner.

- Već 20 godina sviram u bendu Josipe Lisac, a ona je jednom i nastupila s Jazzianom. Uvijek je postojala ideja da ona nešto snimi s nama, njoj se ta ideja svidjela od početka, ali nikako se nije realizirala. Kad smo joj predložili da nastupi u spotu, pristala je. Izgledala je fenomenalno, stvarno se potrudila i sve nas je oduševila. Ne znam kad će spot biti objavljen, jer je tek u procesu montiranja, ali nadam se da će se publici svidjeti - kaže Borna Šercar, poznati udaraljkaš višestruko nagrađivan Porinom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:44