DVIJE POTPUNO DRUGAČIJE PERSPEKTIVE

NOVI, UZNEMIRUJUĆI VIDEO SVJETSKI POZNATOG KANTAUTORA 'Sada će umrijeti više djece zahvaljujući nevjerojatno sebičnoj imigracijskoj politici SAD-a'

 YouTube

Američki kantautor Joshua Michael Tillman, poznatiji kao Father John Misty, na svom novom albumu 'Pure Comedy' objavio je klavirsku baladu 'Two Wildly Different Perspectives' koja govori o ekstremnoj podjeli društva i posljedicama te podjele. Prateći videospot prikazuje djecu različitog etničkog porijekla kako se igraju s različitim vrstama oružja, od plastičnih igračaka i oružja u videoigrama, pa sve do pravog oružja. "Sada će umrijeti više djece zahvaljujući nevjerojatno sebičnoj imigracijskoj politici zemalja kao što su Saudijska Arabija i SAD", stoji uz video.

Tillman je u ljeto prošle godine pridobio medijsku pozornost kada je prekinuo svoj nastup na glazbenom festivalu XPoNential u new Jerseyju i održao govor o zaglupljujućoj ulozi zabave u našim životima. U studenom 2016. objavio je obradu pjesme 'Trump's Private Pilot' na Soundcloudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:41