SEA STAR FESTIVAL

OTKRIVEN PROGRAM NULTOG DANA NOVOG LJETNOG FESTIVALA 'Ljeto ljubavi' u Umagu otvaraju S.A.R.S., Kawasaki 3P, Kandžija, M.O.R.T. i Rambo Amadeus

Kawasaki 3P
 press

ZAGREB – Točno jedan mjesec prije početka, poznat je program nultog dana Sea Star festivala, koji će se pod nazivom 'Enter the Summer Of Love', održati u umaškom Stella Marisu u četvrtak, 25. svibnja! Famozna 2+2 formula sad dobiva svoj konkretan sadržaj, a veliko EXIT Ljeto ljubavi lansirat će program na nekoliko pozornica.

Neviđen interes publike iz Hrvatske, regije i Europe stvorila je proteklih mjeseci fantastično pozitivnu vibraciju oko Sea Star Festivala, pa je slijedom toga i prvotni plan za zagrijavanje višestruko pojačan izuzetnim line upom.

Nautilus Arenu, smještenu unutar centralnog ATP stadiona, tu noć pohodit će miljenici cijele regije, grupa S.A.R.S., a prate ih svjetski mega-car Rambo Amadeus, zagrebački ska punk heroji Kawasaki 3P, najjači slavonski reper Kandžija s njegovim Golim ženama, dok je otvaranje prepušteno u ruke sinjskoj rock senzaciji M.O.R.T.

Universal Music
Kandžija i Gole žene

Druga pozornica, koja nosi ime Enter Stage, napravljena je u suradnji s radiom Enter Zagreb, predstavljenog od DJ reprezentacije koju čine DJ Don Tom, DJ Indy, Joe 2Shine, Bad Kid i The Trixx. Rezidenti brojnih klubova i tuluma po državi donijet će hitovi na potezu od hip hopa i trapa, pa sve do disca, house i EDM-a te obilježiti prvi veliki ovogodišnji laguna party u Stella Marisu.

Nikola Belančić
M.O.R.T.

Ovogodišnjem interesu za prvo izdanje Sea Star festivala u Umagu doprinosi pozicija prvog velikog festivala u godini koji otvara ljetnu sezonu, a smještenog u multifunkcionalnom kompleksu odmah na morskoj obali. To prati vrhunska kombinacija izvođača u kojoj se miksaju globalni i regionalni superstarovi, punk, hip hop, rock, electro pioniri i heroji na listi koju predvode The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Dubioza Kolektiv, Pendulum, Umek, Urban & 4, Modestep, Spiller, Elemental, Brkovi, Kiša metaka, a slijede mnogi drugi.

S.A.R.S.

Ostatak programa dana Enter the Summer Of Love, kao i izvođači bookirani za nedjelju, 28. svibnja bit će objavljeni početkom svibnja.

Rambo Amadeus

Rezultat pozitivnih struja oko festivala je višemjesečna jaka prodaja, kako festivalskih, tako i jednodnevnih ulaznica po cijeloj regiji i šire te više od 17 tisuća trenutnih dnevnih posjetitelja na prostoru kapaciteta 25 tisuća. Prema trendu zadnjih tjedana, očekuje se da će prvo izdanje Sea Stara biti rasprodano!

Svi vlasnici festivalskih ulaznica za Sea Star koriste ih dakako za ulaz i nulti dan. U prodaji će se pojaviti ograničen kontigent dnevnih ulaznica po cijeni od 49 kn što je 50% popusta u odnosu na finalnu cijenu. Kupiti se mogu u prodajnim lancima Entria, Ticketshopa i Eventima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:03