SVIRAO NA POGREBU

'OVO JE BIO NAJVEĆI I NAJVAŽNIJI NASTUP U MOJ ŽIVOTU' Emotivnom izvedbom 'Galeba' Stjepan Hauser se oprostio od Olivera Dragojevića

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 02.08.2018. u 21:18

Vela Luka, otok Korcula, 010818.
Posljednji ispracaj legendarnog pjevaca Olivera Dragojevica u njegovom rodnom mjestu Veloj Luci na otoku Korcula. Oliver Dragojevic pokopan je na mjesnom groblju Sv. Roko.
Na fotografiji: Tom Dubravec / CROPIX.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX

Stjepan Hauser

 

Poznatog violončelista i član 2Cellosa Stjepana Hausera s Oliverom Dragojevićem osim ljubavi prema glazbi povezivalo je i veliko prijateljstvo.

Hauser je često nastupao is Oliverom Dragojevićem, a koliko je njihov odnos bio prijateljski, svjedoči video koji je Stjepan objavio na društenim mrežama nakon smrti glazbenog velikana. Stjepan Hauser nikada nije krio oduševljenje Oliverom.

- Otišao je onaj najveći... Legenda kakve više nikad neće biti... Otišao si prijatelju moj al kao da nisi jer tvoj glas, tvoja pisma zauvijek ce ostat utkana u našim srcima, slušat će te i moja djeca, moji unuci, i njihova djeca... počivaj u miru, ostavio si Trag u Beskraju, napisao je emotivno Hauser.

Jučer je na pogrebu veloluškog glazbenika Stjepan Hauser izveo je instrumentalnu verziju jedne od najprepoznatljivijih Oliverovih pjesama ‘Moj galebe’, na što su mnogi zaplakali.

- Ovo je bio najveći i najvažniji nastup u mojem životu, ispraćam te posljednji put prijatelju moj, do nekog ponovnog susreta.. a do tada mirno leti Moj Galebe!!!, napisao je Hauser na Instagramu uz snimku izvedbe.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo