ŠESTO IZDANJE

Ovo je festival koji će u Hrvatsku ovog ljeta dovesti najveće glazbene zvijezde

Sean Paul
Neprikosnoveni Sean Paul, planetarna hit atrakcija duo Rae Sremmurd, Superstar Young Thug, miljenik jet seta french Montana te preko 40 internacionalnih glazbenih zvijezda pretvorit će plažu Zrće u najveći plesni podij.

Hrvatski festival Fresh Island za nekoliko tjedana počinje svoje šesto izdanje. Tvorci najvećih svjetskih hitova neprikosnoveni Sean Paul, Rae Sremmurd autori najvećeg ovogodišnjeg hita "Black Beatles", Will Smithov omiljeni DJ Jazzy Jeff te mnogi drugi od 11. do 13. srpnja pretvorit će plažu Zrće u najveći plesni podij.

Festival ove godine bilježi porast od preko 20 %, a uskoro rasprodani VIP aranžmani upućuju na rekordan interes posjetitelja koji će na otok Pag stići iz čak 50 svjetskih zemalja od kojih izdvajamo i Australiju, USA, UAE, UK, Njemačku i Francusku.

Svjetska premijera desit će se na posljednjem danu Fresh Island Festivala, u četvrtak 13. srpnja, kada će na posebno izgrađenoj pozornici na plaži Zrće nastupiti po prvi puta skupa Sean Paul i dvojac Rae Sremmurd.

Jednodnevne ulaznice za ovaj jedinstveni događaj nalaze se u prodaji uz posebnu akciju 3+1 (kupi 3, skupi 4 ulaznice) kreiranu samo za domaću publiku. Uz Sean Paula, u tri festivalska dana nastupaju i French Montana, dvojac Rae Sremmurd, duo Krept and Konan, engleska DJ zvijezda Tim Westwood, DJ ikona Jazzy Jeff te reperica, pjevačica i producentica Lady Leshurr.

Rae Sremmurd

Brojni su svjetski mediji posljednjih mjeseci Fresh Island uvrstili među IN festivale koje se obavezno moraju posjetiti ovog ljeta. Nevjerojatna energija vlada na Zrću za vrijeme ovog trodnevnog druženja. Grad okupiraju tisuće stiliziranih i lijepih gostiju, neupućenima bi se moglo učiniti da su zalutali u New York ili London.

Prestižni britanski The Guardian nedavno je objavio 10 najboljih festivala za ljeto 2017. i odao veliko priznanje Fresh Island festivalu koji je uvršten u elitno društvo najboljih uz riječi: «Izvrsni europski urbani festival». Preporuka jednog od najstarijih medija na svijetu iznimna je promocija i Hrvatske kao top destinacije za ljetnu sezonu 2017. Podsjetimo, Festival je ove godine osvojio nagradu «Attend» za najbolji glazbeni događaj u 2016. u Hrvatskoj.

Ne propustite najbolju zabavu ovog sprnja. Ulaznice za Fresh Island festival mogu se kupiti u sustavu Eventim kao i na izdvojenim INA benzinskim postajama koje se nalaze na linku: http://www.ina.hr/o-kompaniji/vijesti-160/11662

Za jednodnevni Big Beach koncertni spektakl na plazi Zrće uz premijerne nastupe Sean Paul i Rae Sremmurd u tijeku je i super akcija za domaću publiku 3+1 - "kupi 3, zgrabi 4 ulaznice"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:20