HOMEBOY SANDMAN I EDAN

OVO MOŽE BITI NAJBOLJI HIP HOP KONCERT KOJI ĆETE IKAD GLEDATI Bez zlatnih lanaca, facijalnih tetovaža i pištolja. Čak su raskrstili i s internetom

 Carl Cornelius
 

Nastup Homeboy Sandmana i Edana u zagrebačkom Vintage Industrial Baru organizatori već najavljuju kao najbolji hip hop koncert 2019., premda će se održati već 19. veljače, te tvrde da lako može ispasti najboljim esencijalno hip hop koncertom koji ćete ikad gledati.

Homeboy Sandman i Edan, uzoriti glazbeni zanatlije, nose etiketu hip hop heroja radničke klase. Edan je nadstandarni DJ i producent, a zajedno su nevjerojatni reperi koji rimama mogu zaplesti jezik i teksaškom licitaru.

Ovi umjetnici retoričke lirike dolaze u Zagreb promovirati album „Humble Pi“. Iako su već ranije surađivali, ovo im je prvo službeno zajedničko izdanje. Kao i na samostalnim pločama, album je prepun minuciozno razrađene verbalne gotike. Nema nezgrapnih viškova, nema lošeg kolesterola, već, kako stoji u najavi, "samo tetive, mišići i ogromno srce".

Ima još pitoresknih epiteta koji im se pripisuju: neopterećeni poput Jeffreya „The Dude“ Lebowskog, samouvjereni poput Rudya Raya Moorea i neponovljivi poput Rammellzeea. Bez zlatnih lanaca. Bez grillova i facijalnih tatuacija. Bez pištolja. Jedini krom će biti onaj na gramofonu. Čak su raskrstili i s internetom. Samo hip hop.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:57