SCREAM, AIM, FIRE!

POZNATI METALCI BULLET FOR MY VALENTINE DOLAZE U HRVATSKU! Velšani poznati po žestokim rifovima i pjevnim refrenima zasvirat će u klubu Boogaloo

 Profimedia, UPPA News
 

Svjetski poznati velški metalcore sastav Bullet For My Valentine 2. će travnja ove godine po prvi puta nastupiti u Hrvatskoj, i to u zagrebačkom Boogaloo Clubu.

Bullet For My Valentine (BFMV) osnovan je 1998. godine u gradiću Bridgend u Walesu pod imenom Jeff Killed John, a karijeru su počeli svirajući obrade pjesama bendova Metallica i Nirvana. Grupa je nakon nekoliko demo izdanja promijenila ime u današnje - Bullet For My Valentine, a svoj prvi album “The Poison” objavili su 2005. godine.

Grupa je do danas izdala ukupno šest dugosvirajućih albuma, a pozornice diljem svijeta dijelili su s gotovo svim modernim i klasičnim metal bendovima. BMFV višestruko je nagrađivan bend, a 2006. i 2010. godine ugledni časopis Metal Hammer proglasio ih je najboljom britanskom grupom.

Bend trenutno nastupa u sastavu Matt Tuck (gitara i vokal), Michael Paget (gitara), Jamie Mathias (bas) i Jason Dowld (bubnjar).

BFMV na ovoj turneji na kojoj promovira posljednji album "Gravity" nastupa u manjim dvoranama jer su htjeli svojim najvećim obožavateljima pružiti intimno glazbeno iskustvo.

Organizatori zagrebačkog koncerta kažu da se on u slučaju rasprodane dvorane neće micati u veću. Neće se ni dodavati novi datum.

Ulaznice se po cijeni od 210 kn mogu kupiti na sljedećim mjestima:

Boogaloo Club (10 – 16 sati) – Ulica garda Vukovara 68,
Dirty Old Shop – Tratinska 18,
Octopus Piercing & Tatto Shop – Gundulićeva 31,
Rockmark – Berislavićeva 13,
Kloto – Masarykova 14,
Valhalla Beer Bar – Radićeva 25,
Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2a,
Eventim – www.eventim.hr.

Na dan koncerta će ulaznice koštati 250 kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:31