ARENA ČEKA LEGENDU

Prince odgodio koncert u Zagrebu, traži se novi termin

 Wikipedia

Zagrebački koncert jednog od najslavnijih svjetskih glazbenika odgođen je na njegovu inicijativu, a kao najizgledniji termini spominju se 9. ili 11. prosinca. Unatoč spekulacijama da je Prince otkazao koncert, direktor Arene Zagreb Zdenko Antunović tvrdi da je koncert odavno dogovoren, ali da su iskrsnuli problemi zbog prolongiranja koncerta.

- Samo tražimo najpovoljniji datum jer je njegov tim odlučio odgoditi nastup. Treba samo uskladiti termine jer imamo i druga, već dogovorena događanja u prosincu. Valja napomenuti da je Arena već rezervirana za Princea i da trodnevni najam stoji oko 200.000 kuna. Ovih dana imao sam nekoliko sastanaka oko organizacije koncerta, ali bez ikakve dvojbe - Prince dolazi, a dovest će ga Lupa promocija - tvrdi Antunović.

U Lupa promociji ne žele niti potvrditi niti demantirati nastup Princea u Zagrebu.

- Točno je da smo rezervirali prvi datum u Areni, ali za sada ne mogu ništa komentirati jer pregovori još nisu zaključeni. Mi smo htjeli termin 10. prosinca, ali tada u Areni nastupa Željko Joksimović - kaže Sanja Ajdinovski iz Lupa promocije.

Nastup Princea pred zagrebačkom publikom, podsjetimo, bit će šlag na torti vruće koncertne jeseni u Zagrebu. Od rujna pa do sredine prosinca u ‘ljepotici s Laništa’ nastupit će neka od najvećih svjetskih glazbenih imena poput Lady Gage, Stinga i Guns N’ Rosesa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:23