LIVE STREAM

RAZGLEDNICA IZ NACIONALNOG PARKA KRKA Večeras prijenos dvosatnog nastupa DJ Lawrence Kleina

Lawrence Klein
 Valerio Baranović
 

Izvođenje sve popularnije elektroničke glazbe u čarobnom okruženju netaknute prirode Nacionalnog parka „Krka“ nastavak je niza streaminga stranih i domaćih DJ setova na prepoznatljivim hrvatskim lokacijama poput tvrđava sv. Nikole i sv. Mihovila, šibenske Gradske vijećnice i Muzeja Grada Šibenika.

Tako će i poznata kulisa Skradinskog buka postati dijelom audio-vizualne razglednice perspektivnog 32-godišnjeg hrvatskog DJ-a i producenta Lawrencea Kleina koja će se u dvosatnom setu emitirati u danas s početkom u 21 sat, na dvadesetak Facebook stranica s oko pola milijuna pratitelja, među kojima su Nacionalni park Krka, RatCat, Azimut, Pozitivan ritam, Raveologija, Šibenik IN, Photo Studio 82 i Klubskascena.hr.

Valerio Baranović
Lawrence Klein

- Ovaj smo live stream planirali još prije, no čekali smo savršeni trenutak s odličnim vremenom kako bi ova razglednica u punom sjaju pokazala ljepotu parka. Snimali smo prošli tjedan - priča nam DJ Lawrence Klein, pa nastavlja: - Već imam iskustva s live streamovima, tako da mi nije bilo neobično puštati glazbu za tek nekolicinu ljudi koji su bili oko mene zbog produkcije. No, uvijek mi je na umu publika, koja je ovoga puta virtualna. Ali dok smo snimali bilo je i turista, slučajnih prolaznika, koji bi oduševljeno zastajali i plesali - priča nam ovaj glazbenik, dodajući da je projekt s Krkom tek uvod u cijeli niz live streamova s jedinstvenih poznatih i manje poznatih lokacija iz cijele Hrvatske, u kojem će mu se u kasnijim izdanjima pridružiti i drugi glazbenici.

Valerio Baranović
Lawrence Klein

- Ovakvim vidom suradnje NP Krka pružio je podršku talentiranom šibenskom DJ-u te nagrađivanoj šibenskoj Udruzi RatCat, koja je svojim angažmanom unijela puno živosti na lokalnoj glazbenoj i kulturnoj sceni. Jedinstvenim spojem umjetničkog izričaja i prirodnih bogatstava stvorena je sinergija sa zajedničkim ciljem promocije šibenskog i hrvatskog turizma - rekli su iz NP Krka, pa pozvali sve da im se večeras pridruže u „dosad najraskošnijem nastupu DJ-a Lawrencea Kleina s jedne od najljepših i najprepoznatljivijih lokacija Nacionalnog parka Krka“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:02