FESTIVAL NA SUHOM

Reflektor zbog kiše seli u Tvornicu: Ana Calvi, Jonathan, Lovely Quinces, Girls Names...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.06.2016. u 12:58

wikimedia.org

Zbog slabijeg tempa prodaje ulaznica i moguće kiše koja se prognozira u petak i subotu, 3. i 4. lipnja, organizatori Reflektor Festivala odlučili su glazbeni program prebaciti u Veliki pogon Tvornice kulture, objavili su organizatori.

 

Ulaznice za Reflektor Festival nisu se prodavale zadovoljavajućim tempom, pa su se između nekoliko opcija organizatori odlučili održati ga u većoj dvorani Tvornice kulture zadržavši izvođačku i produkciju kvalitetu središnjeg glazbenog programa koji se u cjelosti održava.

 

U petak, 3. lipnja, program počinje u 20,15 sati nastupom dua Side Project, nakon kojih slijede Koala Voice, Lovely Quinces i headlinerica Anna Calvi.

 

 

 

Subotnji program u 20,15 otvaraju Yellow Buzz, poslije kojih sviraju Straight Mickey And The Boyz, Girls Names, Blood Red Shoes i Jonathan, koji će zatvoriti koncertni dio Reflektora.

 

Nažalost, promjena lokacije i modificiranje sadržaja znači i da se odustalo od besplatnog dnevnog programa i Kasnog Reflektora, pa festival ostaje na koncertnom djelu, ističe organizator.

 

Svi kupci koji zbog tih promjena žele vratiti svoje ulaznice mogu to učiniti već u srijedu na prodajnim mjestima na kojima su ih kupili.

 

U prodaji i dalje ostaju dnevne i festivalske ulaznice. Dnevne za 3. lipnja u pretprodaji iznose 110 kuna, a na dan koncerta 130 kuna. Dnevne za 4. lipnja u pretprodaji iznose 60 kuna, a na dan koncerta 80 kuna. Festivalske ulaznice za oba dana u pretprodaji iznose 140 kuna, a na dan koncerta 160 kuna.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo