GENERACIJE FANOVA

REKORD HRVATSKIH HIP HOP VETERANA Tram 11 u samo 18 dana rasprodali Malu dvoranu Doma sportova i sele u Veliku

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 24.04.2017. u 10:40

ZAGREB – Nakon samo 18 dana grupa Tram 11 rasprodala je kompletan kapacitet Male dvorane te se njihov koncert seli u Veliku dvoranu zagrebačkog Doma sportova. Svoj prvi i zasad jedini nastup nakon 14 godina pauze General Woo i Target održat će 11. 11. 2017. godine.

Najveće hrvatska hip hop grupa uspjela je ono što nikome nije - u svega 18 dana od početka prodaje rasprodali su kompletan kapacitet Malog Doma i postavili prodajni rekord ove zagrebačke dvorane. Uspjeh je tim veći uzme li se u obzir da je koncert za više od 200 dana!

Naravno, nastave li se ulaznice prodavati jednakom brzinom za očekivati je da će i Velika dvorana biti rasprodana. Međutim, ako se to dogodi koncert se, po izričitoj želji benda, neće seliti u veći prostor.

 

 

Koncert Tram 11 od ozbiljne prvoaprilske šale pretvorio se u najznačajniji glazbeni događaj ove godine u Hrvatskoj. Kako je izvjestio organizator koncerta, fanovi benda javljaju se doslovce sa svih kontinenata, a ulaznice se prodaju koliko u Hrvatskoj toliko i van granica naše države.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 80 kn, a na dan koncerta, ako ih ostane, 100 kn.

Tagovi

ELIPSO

Izdvajamo