PRVO PRESLUŠAVANJE U PLOČNIKU

SEVEN THAT SPELLS Nakon tri godine priprema i američkog pojačanja, predstavljaju završni dio trilogije o smrti i uskrsnuću krautrocka

 

ZAGREB – Grupa Seven That Spells predstavit će svoj nadolazeći studijski album 'OMEGA' u zagrebačkom klubu 'Pločnik' u srijedu, 22. studenog u 19 sati.

Seveni su 'OMEGU' pripremali tri godine, koliko su trajala snimanja u Americi i Hrvatskoj. Grupi se s druge strane Atlantika pridružio Blake Fleming, jedan od najcjenjenijih bubnjara nezavisne scene i suosnivač legendarnih The Mars Volta i Laddio Bolocko.

Evoluirani zvuk Sevena prvo se mogao čuti u fantastičnom prvom singlu 'Future Lords', nakon kojeg su, u nedjelju 15. listopada, podjelili i potpuno novu pjesmu 'Out III'. No, kompletan novi studijski materijal, od prvog do posljednjeg takta, moći će se premijerno poslušati na listening sessionu u zagrebačkom 'Pločniku'. Tom prilikom članovi benda pričati će o svim aspektima 'OMEGE', od inspiracije do realizacije, od stvaranja trilogije do studijskog rada, kako u Zagrebu, tako i na daljinu, s Blakeom Flemingom.

'OMEGA' je završni dio trilogije 'The Death And Resurrection Of Krautrock', a službeno će ga u siječnju 2018. objaviti njemački Sulatron Records. Koncertna izvedba albuma dogodit će se u Tvornici kulture 22. prosinca.

Ulaz u Pločnik je besplatan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:31