VELJAČA 2020.

SLAVNI NJEMAČKI DJ POTVRDIO DOLAZAK U ZAGREB Bit će headliner Legendary Festivala u Boogaloou, njegovih hitova s kraja '90-ih sigurno se sjećate!

ATB
 Bobylev Sergei / TASS / Profimedia
 

S velikim uzbuđenjem najavljujemo još jednog svjetski poznatog izvođača koji će nastupiti na Legendary Festivalu - njemački velikan trance scene, megapopularni ATB, 29. veljače 2020. prvi put stiže u Zagreb!

Glazbeni producent i DJ André Tanneberger, poznatiji pod aliasom ATB, svoju je glazbenu karijeru započeo s dance glazbenom grupom Sequential one, a 1998. André je pokrenuo solo projekt pod nazivom ATB. U svijetu je najpoznatiji po singlovima "9pm (Till I Come)", "Don't Stop!" i "Let u go".

I ove godine Legendary Festival održava se u zagrebačkom klubu Boogaloo, na dva floora, gdje će prisutne, uz headlinera ATB-a, zabaviti i Rodg, Corti Organ, Maarten de Jong, Reconceal, Damien, Magappo te ACS.

Sve early bird ulaznice rekordno su rasprodane, a u prodaji je novi kontigent Christmas offer ulaznica (do 31. prosinca) po cijeni od 150 kuna. Od 1. siječnja ulaznice će se moći nabaviti za 180 kuna, a VIP karte po cijeni od 250 kuna mogu se kupiti putem Entrio sustava.

PROMO

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:11