VELIKI MISTERIJ

Slavni Radiohead potpuno nestao s interneta, nema im ni traga ni glasa

Thom Yorke
 Jim Dyson/Getty Images / Jim Dyson/Getty Images

Koliko god neobično zvučalo, jedan od najpopularnijih britanskih bendova Radiohead gotovo je u potpunosti iščeznuo s interneta.

Kako piše Pitchfork, službena stranica im je potpuno prazna, a Twitter i Facebook izgledaju kao da nikad ništa nisu objavili. S društvenih su mreža uklonili i sve fotografije, uključujući i one profilne, što je doista neobjašnjiv potez obzirom da se profili vrlo lako, uz nekoliko klikova u potpunosti uklone.

Ovo se događa dan nakon što su neki fanovi primili tiskane letke na kojima je pisalo: ‘Sing a song of sixpence that goes/Burn the Witch/We know where you live.’ Fotografije letaka su se počele dijeliti po društvenim mrežama uz nagađanja da se radi o reklami za novi album.

Mnogi su se zapitali da je možda upravo ‘Burn the Witch’ novi naziv albuma. Sve objave na Twitteru pobrisao je i pjevač Thom Yorke.

Što se događa, još uvijek nije jasno, no ne sumnjamo da ćemo uskoro saznati. Pretpostavke se uglavnom vrte oko njihovog novog, devetog albuma jer je menadžer benda, Brian Message, rekao da bi album trebao izaći u lipnju, piše Guardian.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:27