U LAGUNI STELLA MARIS

SVE JE SPREMNO ZA UMAŠKI GLAZBENI SPEKTAKL Tulumi za otvaranje, a elektronski party i istarska vinska tura za zatvaranje trećeg Sea Star Festivala

 Goran Sebelic / CROPIX
 

Ostalo je još svega devet dana do trećeg izdanja umaškog Sea Star festivala koji će u četvrtak, 23. svibnja, biti otvoren tulumima zagrijavanja na tri od šest pozornica u laguni Stella Maris, uz potpuno slobodan ulaz za sve.

Nakon što se u petak i subotu upale glamurozna glavna pozornica i sve ostale bine te festivalom protutnjaju neke od vodećih svjetskih i regionalnih glazbenih zvijezda, kao što su Wu-Tang Clan, Sven Väth, Nina Kraviz, IAMDDB, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Vojko V i mnogi drugi, Sea Star će završiti u nedjelju, 26. svibnja, Closing partyjem u laguni te fantastičnim dodatnim sadržajem u više od 70 istarskih vinarija u kojima se obilježava Dan otvorenih vinskih podruma.

Za publiku Sea Stara u četvrtak će raditi tri pozornice, već objavljene Silent Octopus i Electric Waves te Beach Groove, nova pozornica posvećena najvećim komercijalnim hitovima današnjice. Za DJ pultovima Silenta i Beach Groovea naći će se DJ imena kao što su Indy, Fanatik, Kiki B., Sin i Young Leo, dok će Electric Waves biti prepušten vještinama odlične ekipe riječkih producenata i DJ-eva, a vrata festivala otvorit će se u 20 sati.

Umag, 260518.
Drugi Sea star festival u poznatoj laguni umaskog kompleksa Stella Maris. Druga festivalska vecer. 
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Sebelic / CROPIX

Kraj trećeg Sea Stara obilježit će se na dosad najposebniji način. Program u Stella Marisu započet će u nedjeljno jutro, odmah nakon kraja subotnjih nastupa, u režiji Electric Waves DJ-eva i trajat će do podneva.

Poseban, izvrstan dodatni sadržaj odvija se u više od 70 istarskih vinarija u kojima se obilježava Dan otvorenih vinskih podruma. Toga dana vinari na cijelom poluotoku otvaraju vrata svojih carstava i od jutra do večeri nude ono najbolje iz svoje radinosti. Kompletan popis vinarija može se pronaći na stranicama Turističke zajednice Istarske županije i web stranicama Vinistre, organizatora događaja. Dan otvorenih vinskih podruma traje od 10 do 19 sati.

Pozornica Beach Groove nova je scena Sea Stara smještena odmah uz more i posvećena isključivo komercijalnoj glazbi, hitovima koji drže vrhove top lista, diktiraju trendove i bez problema preskaču stotine milijuna pregleda na YouTubeu. U tri večeri svojim će vas setovima rasplesane držati DJ-evi Indy, Mr. Fanatik i Viktor.

Super cijene i akcija 'kupi 4, zgrabi 5' do srijede 15. svibnja

Aktualna cijena festivalskih ulaznica po 259 kuna s 35% popusta vrijedit će do srijede 15. svibnja do kraja dana. Isti dan završit će se i popularna akcija "Kupi 4, zgrabi 5", gdje se na 4 kupljene festivalske ulaznice peta dobiva besplatno. Nepromijenjene ostaju cijene jednodnevnih ulaznica po cijeni od 169 kuna, jednodnevnog VIP Golda po 400 kuna i festivalske VIP Gold ulaznice po 750 kuna. Kupiti se mogu na prodajnim mjestima i online u sistemima Ticketshop.hr i Entrio te na seastarfestival.com.

U ponudi je široka lepeza smještaja za sve posjetitelje Sea Star festivala. Stella Maris resort nudi premium kamp s četiri zvjezdice, u čiju cijenu je uračunato i korištenje bazena na otvorenom s morskom vodom te bungalova, apartmana vila ili hotela koji se nalaze u neposrednoj blizini festivalskog prostora. Ponude smještaja kreću se od nevjerojatnih 7€ za kamp, 8€ za bungalove i 10.8€ po osobi za noć za festivalske apartmane. Rezervacije smještaja i dodatne informacije o svim opcijama mogu se pronaći na stranici https://www.seastarfestival.com/smjestaj/.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:22