I'M A FIRESTARTER

THE PRODIGY PREDSTAVILI EKSKLUZIVNU KOLEKCIJU 'RAVE HEROES' AKCIJSKIH FIGURICA Od sada se možete igrati s legendama elektronske glazbe

 press

Megapopularni rejveri The Prodigy od sada imaju i svoje figurice. Ekskluzivno ograničeno izdanje figurica nastalo je u suradnji s britanskim brandom RYCA iza kojeg stoji nagrađivani umjetnik Ryan Callanan.

'The Prodigy su bili soundtrack mog života otkad sam se igrao s akcijskim figuricama, a sada svoje rave heroje činim besmrtnima u obliku umjetničkih igračaka', izjavio je RYCA koji je poznat i po svojim serijama figurica hip hop legendi kao što su Notorious B.I.G., 2Pac i Eazy-E.

'Rave Heroes' kolekcija sadrži kromirane umjetničke figurice članova The Prodigyja - Liama Howletta, Keitha Flinta i Maxima te je limitirana na svega 250 numeriranih setova, a osim figurica uključuje artwork s live nastupa i potpise članova benda.

Kao dodatak, izrađeno je i 10 pozlaćenih setova koji nisu dostupni u prodaji nego će biti poslani na adrese 10 nasumičnih kupaca kolekcije. Figurice se prodaju putem službene stranice benda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:07