ČOVJEČE NE LJUTI SE

TRAM 11 NOSTALGIJA Trenutno najprodavaniji domaći album u Hrvatskoj je reizdanje prvijenca legendarnog hip hop dvojca iz 1999.

Naslovnica albuma 'Čovječe ne ljuti se'
 Wikipedia
 

Reizdanje "rap Biblije", prvog albuma "Čovječe ne ljuti se" legendarnog dvojca Tram 11, osim na dvostrukom CD-u izašao je i na dvostrukom LP-u, a mnogobrojni fanovi su na dan izlaska albuma satima u redu čekali da dođu do svog potpisanog primjerka.

Stoga ne čudi da je prema tjednoj top-listi prodaje, koju vodi Hrvatska diskografska udruga na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje, album 'Čovječe ne ljuti se' na samom vrhu (istodobno, na stranoj top listi najprodavaniji je 'Live at Pompeii' Davida Gilmoura).

Veliki povratnički koncert Generala Wooa i Targeta, koji će se održati 11.11., prvotno je bio planiran u Maloj dvorani Doma spotova, no rasprodan je u rekordnom roku te je ubrzo preseljen u Veliku dvoranu. Da su fanovi s velikim nestrpljenjem čekali ovaj koncert, pokazalo se već nekoliko dana iza toga, kada je došla obavijest da je rasprodana i Velika dvorana Doma sportova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:28