OD SRČANOG UDARA

TUŽAN KRAJ VELIKOG GLAZBENIKA Umro Pete Burns, osnivač kultnog benda Dead or Alive, koji se s vremenom potpuno izobličio od plastičnih operacija

 Screenshot/Getty Images

Umro je Pete Burns (57), javnosti najpoznatiji kao osnivač benda Dead or Alive, koji se s godinama potpuno preobrazio brojnim plastičnim operacijama.

Uzrok smrti legendarnog glazbenika, kojega će pamtiti ponajprije po megahitu 'You Spin Me Round (Like a Record)', je srčani udar.

- S najvećom tugom obavještavamo vas da je naš dragi Pete Burns iznenada preminuo u nedjelju od srčanog aresta. Njegova obitelj i prijatelji shrvani su gubitkom ove posebne osobe. On je bio istinski vizionar, talentirana duša, a nedostajat će svima koji su ga voljeli i cijenili upravo takvog kakav je bio i koji su s njim proveli neke od najljepših trenutaka. Više ćemo moći reći kada se uspijemo suočiti s ovim teškim gubitkom - izjava je za javnost njegovog menadžerskog tima.

Na malim ekranima pjevača se zadnji put moglo vidjeti prošli mjesec kada je u emisiji Celebrity Botched Up Bodies progovorio o estetskoj kirurgiji o kojoj je postao ovisan te uz pomoć koje je potpuno promijenio svoj izgled.

- Broj operacija kojima sam se podvrgnuo vjerojatno je veći od 300. Nadam se da me kad navršim 80 i dođem u nebo ni Bog neće prepoznati - rekao je Pete tada u intervjuu.

S operacijama je započeo nakon što je operirao nos i završio u operacijskoj sali. Poslije prve je nešto pošlo po krivu pa je krenuo u potragu za savršenim nosom što je rezultiralo s desetak korektivnih zahvata.

Ostalo je prošlost.

- Ljudi možda misle da sam užasno ružan, ali ja želim zadržati ovaj izgled - bilo je njegovo mišljenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 14:56