SUBOTA U KLUBU ROUTE 66

VIDEO: AKUSTIČNA VERZIJA HITA 'SNIFA SAN GLU' Kawasaki 3p novim singlom najavljuje izdanje koje obilježava 25. rođendan legendarnog benda

 

Kawasaki 3P, bend koji svira pjesme koje ne govore ni o čemu, ali imaju odgovor na sva pitanja, izbacio je novu, nježniju i akustičnu verziju svojeg ultimativnog hita “Snifa san glu”.

Video je snimljen uživo te je predstavio nježniju stranu benda, čiji neslužbeni slogan inače slovi ''asfalt-šank-brzina-tribina''.

Radiofoničnija verzija tog ultimativnog underground hita, snimljena je prošle godine u Teatru &td gdje su K3p zajedno s brojnim fanovima tijekom dvije vruće, odlične večeri proslavili 25. rođendan.

Iz proslave koja se pamti i danas nastalo je live DVD/CD izdanje ''25 godina x Teatar &TD''. Koncertno, obljetničko izdanje sutra će objaviti Dancing Bear, izdavačka kuća s kojom K3p surađuje od 2003. godine do danas.

3P-ovci će, kako je i red, novo izdanje i osobno predstaviti i to u subotu, 18. svibnja, točno u podne u klubu Route 66. Osim druženja s bendom, posjetitelji će imati priliku premijerno pogledati DVD s prošlogodišnjih koncerata, a 19 najbržih kupaca novog izdanja koji dođu s K3p naočalama ili u njihovoj majici dobit će na dar poklon iznenađenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:12