SIGURNO IH SE SJEĆATE

VIDEO: BEND KOSHEEN U SVIBNJU STIŽE U ZAGREB Glazbena atrakcija iz Velike Britanije ultimativnim hitovima obilježila je početak 2000-ih

Sian Evans (Kosheen)
 PROMO
 

Britanska atrakcija Kosheen Live predvođena sa Sian Evans stiže u Boogaloo u petak, 8. svibnja! Za atmosferu prije i nakon koncerta zadužen će biti DJ FRX. Cijena ograničenog kontingenta early bird ulaznica je 140 kuna, u regularnoj pretprodaji 170 kuna, a na dan će stajati 190 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Boogaloou (od 10 do 16 sati) ili preko sustava Entrio.

Kosheen je nastao 1999. u Bristolu, a već prvim albumom iz 2001. “Resist” te hitovima “Catch,” “Hide U” i “Hungry” osvojili su titulu jedne od najvećih glazbenih atrakcija iz Velike Britanije. Brzo su stekli naklonost kritičara i veliki broj obožavatelja. Kombinacija različitih stilova, poput drum’n’bassa, dancea i popa, dovela ih je do vrhova svjetskih top lista te izdvojila kao jednog od favorita svih onih koji su odrasli na MTV-ju i VIVA-i početkom 2000-ih.

Do sad su objavili pet albuma. U zagrebački Boogaloo dolazi Sian Evans s originalnim bubnjarem Mitchellom Gloverom i svjetski poznatim glazbenicima koji će dodatno oplemeniti njihov prijašnji zvuk. Sian se u protekla dva desetljeća etablirala kao vrlo plodonosna autorica i vokal u brojnim suradnjama, a posebno se ističu veliki hitovi “Louder” s DJ Freshom, kao i “Hot Right Now” Rite Ore za koji je napisala tekst.

PROMO
Sian Evans (Kosheen)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:03