GLAZBENA POSLASTICA

VIDEO: DETOUR IMA POSEBAN BOŽIĆNI POKLON ZA FANOVE Saznajte kako do besplatnog downloada njihove hit pjesme 'Gledano sa strane'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.12.2019. u 09:39

Screenshot / PROMO

 

Grupa Detour u ovo blagdansko vrijeme pripremila je fanovima pravu glazbenu poslasticu, posebno singl izdanje, live izvedbu njihove pjesme "Gledano sa strane" koju su prije godinu dana na slavljeničkom koncertu u Domu sportova izveli i snimili s bendom Nipplepeople.

 

Samoga koncerta prisjetio se i frontmen Detoura Nenad Borgudan:

- Prošlo je točno godinu dana od našeg najvećeg koncertnog nastupa u karijeri u zagrebačkoj Maloj dvorani Doma sportova. Ovim singlom i kroz snimljeni video materijal htjeli smo simbolično obilježiti godišnjicu te uz podršku Nipplepeoplea pružiti novo čitanje pjesme koju smo snimili prije devet godina za album 'TV'. Gledajući video materijal zaista možemo s odmakom reći da je to, barem nama, bila večer za pamćenje.

Puno smo uložili vremena i truda, kao i  ideja, kako u glazbenom segmentu tako i scenarističkom i vizualnom te uz podršku dragih nam prijatelja i kolega pružili vizualno-auditivno putovanje kroz naš tad objavljen album 'Tourdetour'. Kako je vrijeme darivanja, ukazala nam se idealna prilika da se našoj vjernoj publici odužimo na način što ćemo im do Božića omogućiti besplatan download pjesme i ujedno im zaželjeti sve najbolje u 2020. godini.

Ekskluzivno, ova glazbeno/special edition poslastica može se nabaviti do 25.12. na način da se pošalje mail subjecta Gledano sa strane na adresu [email protected] čime se dobiva link za skidanje pjesme.

Screenshot / PROMO
 

Video produkciju odradila je ekipa bion.tv, a iza režije i montaže pratećeg spota stoje Tomislav Brđanović i Nenad Borgudan. 

Grupa Detour, koju do kraja godine očekuju nastupi u Zagrebu, Novom Sadu, Šibeniku i Valpovu, aktualnim singlom "Slike o našim danima", trenutnim brojem tri nacionalne top liste HRtop40, zatvara album "Tourdetour" i već za prvu polovicu 2020. najavljuje nove snimke koje će nas uvesti u njihov peti studijski album.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo