ŽENA ZA SVA VREMENA

VIDEO: DIJAMANTNA OBLJETNICA Na koncertu Zdenke Kovačiček u Lisinskom Rade Šerbedžija gost iznenađenja

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.11.2017. u 10:49

Saša Novković

 

ZAGREB – "Glazbena autobiografija" naziv je velikog koncerta Zdenke Kovačiček koji će se održati u srijedu, 29. studenog s početkom u 19 i 30 sati u Velikoj dvorani Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski.  Njime će naša glazbena diva obilježiti 60 godina svog života s glazbom i zajedno s publikom proslaviti svoj dijamantni glazbeni rođendan.

 

Uključujući najveće hitove koji su joj donijeli širu prepoznatljivost, ali i raritete sa starih izdanja koji se nanovo aktualiziraju među mlađim generacijama, Zdenka Kovačiček za nadolazeći obljetnički koncert priprema samo najbolje sa svog repertoara: "Oduvijek sam željela spojiti jazz, rock, pop, soul i blues, a odabirom pjesama za ovaj koncert pokušat ću upravo to i ostvariti. Sretna sam što mogu obilježiti 60 godina glazbenog rada na ovaj način i upravo sada kad se toliko dobrih stvari događa oko mene. Od reizdanja mog prvog albuma, Chanelove revije, Elle nagrade za životno djelo... jednostavno, divan je to osjećaj i veselim se ponijeti ga sa sobom na pozornicu i podijeliti s publikom."

 

Zdenka će ovom prigodom ugostiti i brojne glazbene prijatelje. Tako će joj se na pozornici pridružiti i 60. obljetnicu stvaralaštva čestitati, među ostalima, i poseban gost Rade Šerbedžija s kojim je surađivala na njegovom albumu "Ne daj se Ines". Uz Šerbedžiju, na koncertu će nastupiti i drugi gosti: Branko Bogunović Pif, Valerija Nikolovska, Vanda Winter, Tihomir Pop Asanović, Vedran Božić, Greenhouse Blues Band, Telefon Blues Band, Dementronomes i Nipplepeople.

 

Ako obožavate "Ženu za sva vremena" ili vam "Frka" jednostavno ne ide iz glave, ovo je koncert koji ne smijete propustiti. Ulaznice su u prodaji na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog te u sustavu i svim prodajnim mjestima ulaznice.hr po cijeni 100 i 120 kn.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo