VRATILI SU SE, I NE STAJU

VIDEO: EVOLUCIJA IDE U POGREŠNOM SMJERU Kojoti izbacili novi singl i video, u petak promoviraju best of ploču, a u subotu sviraju na krovu MSU!

 

Svoj novi singl, četvrtu novu pjesma koju su snimili od kada su krajem siječnja 2017. napravili svoj veliki come back, Kojoti su posvetili svim počupanim magnolijama Grada Zagreba, ali i "svim počupanim i potrganim magnolijama cijeloga svijeta".

'Evolucija ide u pogrešnom smjeru' nešto je "mekša" od prijašnjih singlova ‘Mi ne pripadamo tu’, ‘Nova riječ’ i ‘Ljubav u kvaru’, ali i dalje nosi prepoznatljiv gitarski štih. Kao što sam naslov sugerira, autor teksta i glazbe Davor Viduka u pjesmi se bavi aktualnim, negativnim događanjima u svijetu i zemlji.

Singl 'Evolucija ide u pogrešnom smjeru' dobio je i animirani video kojeg potpisuje sve traženiji redatelj glazbenih video spotova Dalibor Barić.

U petak 8.6. u 13 sati u zagrebačkom Dancing Bear Shopu Kojoti će promovirati svoj vinilni LP 'Najboljih 11!' uz druženje s fanovima. Povodom početka prodaje svog prvog vinilnog izdanja, bend će fanovima potpisivati ovu "best of" ploču i odsvirati novi single.

Ove subote 9. lipnja Kojoti pak sviraju u sklopu programa Ljeto u MSU! Na krovu muzeja premijerno će uživo izvesti tri nove pjesme koje su snimili u kastavskom studiju. U jednoj od tih pjesama gostuje im glazbeni kolega Kandžija koji je i sam upravo izbacio novi solo album 'Beton', a Kojotima će biti specijalni gost na koncertu u MSU.

Nakon uspješnih povratničkih koncerata diljem Hrvatske i regije, čvrsti gitarski rifovi Kojota zabilježeni su na luksuznom box setu 'Dragocjeno Raskošno Blistavo' koji objedinje sva tri do sad objavljena albuma 'Kojoti', 'Halucinacija' i 'Sex Disco Kung Fu', a izlazak njihovog novog studijskog albuma očekuje se do kraja ove godine.

Ulaznice za koncert Kojoti – Ljeto u MSU! mogu se po cijeni od 85 kn nabaviti u sustavu Eventim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:14