VRATILI SU SE, I NE STAJU

VIDEO: EVOLUCIJA IDE U POGREŠNOM SMJERU Kojoti izbacili novi singl i video, u petak promoviraju best of ploču, a u subotu sviraju na krovu MSU!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.06.2018. u 09:38

 

Svoj novi singl, četvrtu novu pjesma koju su snimili od kada su krajem siječnja 2017. napravili svoj veliki come back, Kojoti su posvetili svim počupanim magnolijama Grada Zagreba, ali i "svim počupanim i potrganim magnolijama cijeloga svijeta".

'Evolucija ide u pogrešnom smjeru' nešto je "mekša" od prijašnjih singlova ‘Mi ne pripadamo tu’, ‘Nova riječ’ i ‘Ljubav u kvaru’, ali i dalje nosi prepoznatljiv gitarski štih. Kao što sam naslov sugerira, autor teksta i glazbe Davor Viduka u pjesmi se bavi aktualnim, negativnim događanjima u svijetu i zemlji.

Singl 'Evolucija ide u pogrešnom smjeru' dobio je i animirani video kojeg potpisuje sve traženiji redatelj glazbenih video spotova Dalibor Barić.

 

U petak 8.6. u 13 sati u zagrebačkom Dancing Bear Shopu Kojoti će promovirati svoj vinilni LP 'Najboljih 11!' uz druženje s fanovima. Povodom početka prodaje svog prvog vinilnog izdanja, bend će fanovima potpisivati ovu "best of" ploču i odsvirati novi single.

Ove subote 9. lipnja Kojoti pak sviraju u sklopu programa Ljeto u MSU! Na krovu muzeja premijerno će uživo izvesti tri nove pjesme koje su snimili u kastavskom studiju. U jednoj od tih pjesama gostuje im glazbeni kolega Kandžija koji je i sam upravo izbacio novi solo album 'Beton', a Kojotima će biti specijalni gost na koncertu u MSU.

Nakon uspješnih povratničkih koncerata diljem Hrvatske i regije, čvrsti gitarski rifovi Kojota zabilježeni su na luksuznom box setu 'Dragocjeno Raskošno Blistavo' koji objedinje sva tri do sad objavljena albuma 'Kojoti', 'Halucinacija' i 'Sex Disco Kung Fu', a izlazak njihovog novog studijskog albuma očekuje se do kraja ove godine.

Ulaznice za koncert Kojoti – Ljeto u MSU! mogu se po cijeni od 85 kn nabaviti u sustavu Eventim.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo