KONCERT KOJI SE NE PROPUŠTA

VIDEO: FATBOY SLIM OVO LJETO STIŽE U ŠIBENIK! Ponajbolji svjetski DJ i njegova kompleksna audio-vizualna produkcija 'zapalit' će bivšu vojarnu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.07.2019. u 16:47

Promo

Norman Cook (Fatboy Slim)

 

Fatboy Slim, koji je pomogao popularizirati big beat te patentirao vlastiti party acid house brend, ove će godine, 17. kolovoza, s početkom u 21 sat, nastupiti na već provjerenom prostoru bivše šibenske vojarne.

Rođen kao Norman Cook, jedan je od najpoznatijih engleskih i svjetskih DJ-eva, glazbenika i producenata. Magazin Q svrstao ga je na listu najboljih svjetskih izvođača koji se moraju poslušati uživo. Dobitnik je Grammyja, tri BRIT Awardsa i čak deset MTV nagrada.

 

Do danas je izdao sedam albuma te posljednjih godina više vremena provodi na turnejama, a manje na stvaranje glazbe. Tako je, samo u prošloj godini, odradio 70 nastupa, od čega se posebno izdavajaju onaj na Kineskom zidu, u clubu Potonij u Vegasu, na Ibizi te Falmer stadionu u Brightonu.

Njegov nastup danas ne uključuje samo sviranje vlastita brenda, već i kompleksnu audio-vizualnu produkciju, a za sebe kaže da je video jockey i nema primisli o prestanku.

- O, ne! Volim to previše i još uvijek mi prolazi... Nema veze što si star, ćelav, sijed i debeo, nikad ni nisi bio seks simbol! Pomičemo nove granice. Nitko ne zna koja je završna dob DJ-a. Očito još nije.

Nastup Fatboy Slima na ovogodišnjem Projectu Vojarna event je koji se ne propušta te najveći ovog karaktera u cijeloj regiji. Uz Slima, očekuje vas udarni line-up te imena poput Peznta, DJ Jocka b2b Shipea, Edyja C-a i E - Basea.

Early bird ulaznice mogu se kupiti na stranici Adriaticket po cijeni od 130 kuna (do 06. srpnja), 150 kuna (do 01. kolovoza), 170 kuna ( do 17. kolovoza), a cijena ulaznica na sam dan koncerta, kao i V.I.P. karata iznosi 200 kuna.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo