EKSKLUZIVNA PREMIJERA

VIDEO: Hvaljeni gitarist Yogi, koji je u dugogodišnjoj karijeri surađivao s najvećim svjetskim zvijezdama, objavio prvi singl s nadolazećeg albuma

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.09.2019. u 10:07

Zvone Ferina

Yogi Lonich

 

Gitarist i producent Yogi Lonich objavio je prvi solo singl s novog, nadolazećeg albuma, a radi se o pjesmi "Got You Where I Want You". Pjesma najavljuje prvi službeni solo album koji će Yogi objaviti u Hrvatskoj, a kako je sam glazbenik istaknuo, radi se o singlu koji stoji u ladici već godinama te je napokon spreman za objavu.

 

Hrvatska publika Yogija je već imala priliku poslušati i uživo na njegovim solo koncertima i kroz suradnje s brojnim hrvatskim glazbenicima. Yogi je 30 godina živio u Los Angelesu, a prije nekoliko godina preselio se u Hrvatsku. Na listi suradnji koje je dosad ostvario tijekom karijere kriju se brojna velika svjetska imena kao što su Chris Cornell, Cat Stevens, Shakira, Alanis Morissette, Anastacia i brojni drugi.

Dok nije na turnejama u svim dijelovima svijeta, Yogi stvara glazbu, a istaknuo je kako mu u posljednje vrijeme najviše "leže" singlovi blažeg blues rock tona.

Dok čekamo njegov novi solo album, možemo uživati u pjesmi čiju produkciju potpisuje sam glazbenik, a čitav spot također je u njegovoj režiji i produkciji.

Zvone Ferina

Yogi Lonich

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo