EKSKLUZIVNA PREMIJERA SPOTA

VIDEO: JEDNA DRUGOJ NEIZMJERNO SE DIVE, A SAD SU UDRUŽILE SNAGE Zdenka Kovačiček i Remi opjevale žensku snagu, samostalnost i samouvjerenost

 Dan Šercar / Promo
 

Legendarna glazbena zvijezda Zdenka Kovačiček udružila je snage s jednom od najutjecajnijih frontmenica i autorica mlađe generacije Mirelom Priselac Remi. Te dvije uspješne i jake žene snimile su pjesmu "Pozitivan primjerak" u kojoj veličaju žensku snagu, samostalnost i samouvjerenost.

Dan Šercar / Promo

Singl je objavljen sredinom travnja, a u srijedu napokon stiže i video spot u režiji Marka Milovca. U pozadini Zdenke i Remi vide se fotografije žena koje su mijenjale povijest, a cijela scenografija spota zapravo je dio scenografije Tihomira Milovca iz predstave "Posljednja noć" u režiji Branka Brezovca (Eurokaz).

Tekst pjesme zajedno potpisuju Remi i Danijela Borovnjak, a Zdenka o cijeloj suradnji kaže:

- Ideja o gostovanju Mirele Priselac na mom albumu rodila se kroz moje poznavanje njezina rada. Ona je vrlo angažirana pjesnikinja, reperica i upravo mi je takva suradnja trebala za pjesmu 'Pozitivan primjerak'! Tekst su zajedno napisale Danijela Borovnjak i Remi i fenomenalno su se uklopile.

Dan Šercar / Promo

Volim takve angažirane tekstove koji govore o karakterima, muško-ženskim odnosima koji su najčešće ne baš idealni... Možda su upravo moje osobne životne situacije dale ideju za odabir tekstova na novom albumu. Želim da oni budu provokativni, do krajnosti otkačeni, da navedu na razmišljanje i smijeh… Ipak, želim i da se publika dobro zabavi.

Inače, Zdenka Kovačiček još je u prosincu prošle godine izdala singl "Jutarnja frka" i njime najavila izlazak novog albuma koji će objaviti izdavačka kuća Dancing Bear.

Dan Šercar / Promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:35