NA JARUNSKOJ POZORNICI

VIDEO: Kandžija i Gole Žene domaće pojačanje INmusic festivala #14, publika će moći čuti i novi materijal iz radionice ovog hip hop majstora

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.04.2019. u 11:35

Promo

Kandžija i Gole Žene

 

Jedan od najboljih domaćih hip hop izvođača, Kandžija sa svojim Golim Ženama, stiže na jarunsku pozornicu INmusic festivala #14.

Kandžija iza sebe ima više od deset godina karijere te nekoliko albuma - što samostalnih, što s Golim Ženama. Nakon albuma "Nema Labavo" iz 2015. godine te rasprodanih koncerata diljem Hrvatske i regije, Kandžija je prošle godine iznenadio fanove objavom solo albuma "Beton" bez prethodne najave, s kojeg je objavio singlove "Grah" i "Trube". Album je pohvalila kritika i struka, a najavio je i novo studijsko izdanje koje će objaviti do kraja godine. Novi album najavljen je singlom "Magična butra", a uskoro publika može očekivati i novi materijal iz radionice Kandžije i Golih Žena, koji će predstaviti i publici na INmusic festivalu.

 

Kandžija i Gole Žene na INmusic festivalu #14 pridružuju se impresivnom line-upu koji uključuje The Cure, Foals, Suede, Garbage, The Hives, Johnny Marr, LP, Kurt Vile & The Violators, Frank Turner & The Sleeping Souls, Sofi Tukker, Santigold, Peter Bjorn and John, Skindred, Zeal & Ardor, Fontaines D.C., Black Honey, Gato Preto, Siddhartu, The Ills, Run Sofa, Mangroove te Edi East Trance Bluesu uz još mnoga glazbena imena i iznenađenja.

INmusic festival #14 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja 2019. godine uz podršku OTP banke Hrvatska, koja i u 2019. omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu. U prodaji su trodnevne ulaznice za 14. INmusic festival koje se mogu nabaviti putem službenog INmusic webshopa po cijeni od 549 kuna (+ troškovi transakcije), dok trodnevne festivalske ulaznice još uvijek možete nabaviti u ograničenom broju u više od 140 poslovnica OTP banke Hrvatska i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) po cijeni od 499 kuna. Kamperske ulaznice za INmusic #14 dostupne su isključivo putem festivalskog webshopa po cijeni od 250 kuna (+ troškovi transakcije) do isteka zaliha.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo