SVIJET U ŠOKU

VIDEO: MLADA PJEVAČICA PREKRASNOG GLASA UMRLA USRED KONCERTA Prvo se sumnjalo na infarkt, ali čini se da je preminula zbog sasvim drugog razloga...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 20.07.2017. u 13:27

Screenshot

 

Francuska pjevačica u usponu, talentirana Barbara Weldens, kolabirala je usred koncerta i ubrzo umrla. Uzrok smrt još nije službeno priopćen, no lokalni mediji javljaju da je nastradala od posljedica strujnog udara.

Barbara je pjevala na pozornici u crkvi u malom francuskom selu Gourdon, na jugozapadu zemlje, kada se dogodila ova strašna nesreća. Prvo se sumnjalo da je umrla od posljedica srčanog udara, no onda su se pojavile spekulacije o strujnom udaru.

 

Njen prvi album Le Grand H de l'Homme izdan je ove godine i Barbara Weldens je s tim albumom osvojila nagradu za mlade talente. Prošle je godine osvojila i prvu nagradu u natjecanju 'Jacques Brel - mladi talenti'.

U tijeku je policijska istraga, utvrđuju se točne okolnosti smrti mlade pjevačice. Tamošnji glasnogovornik policijske uprave je za L'Europe1 izjavio da će se sljedećih tjedana utvditi je li doista 'došlo do kvara na električnim instalacijama'.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo