RED VENTURE TOUR

VIDEO: NAŠ HVALJENI BEND OSVAJA EUROPU Osim koncerata, Tús Nua najavljuje i izlazak dugoočekivanog drugog studijskog albuma

Tús Nua
 Filip Filković Philatz
 

Uoči objave novog studijskog materijala, sjajne djevojke iz benda Tús Nua najavile su europsku turneju pod nazivom "Red Venture Tour" na koju kreću u studenom ove godine.

Turneju otvaraju koncertom u zagrebačkom Attacku 11. studenog, nakon čega putuju za Novi Sad, gdje će 12. studenog nastupati u klubu CK13. U mađarskom Kecskemetu svirat će 13. studenog u klubu Kilele, a dan kasnije su u češkom Brnu, gdje će ih publika moći pogledati u klubu Kabinet Muz, dok su 15. studenog u Bratislavi u Christianiji. U Pragu će u klubu Underdogs svirati 16. studenog, a dva dana kasnije gostuju u poljskom Wroclawu u D.K. Luksus.

Dodatne datume europske turneje bend će tek najaviti.

Podsjetimo, singlom "Ride" Tús Nua najavile su drugi studijski album, koji bi svjetlo dana trebao ugledati sljedeće godine. Singl prati i spot sniman pod redateljskom palicom Renate Lučić u suradnji s Filipom Filkovićem Philatzom, a produkciju potpisuje More-Magnets.

Album "Horizons" Tús Nua objavile su 2017. godine, a od publike i struke za njega su dobile samo pozitivne kritike. Među pjesmama objavljenima na albumu našla se i "Fight!", koja je na najpoznatijem američkom alternativnom radiju KEXP bila proglašena pjesmom dana. Cure su svirale i kao support bendu God Is An Astronaut.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 10:43