DUGO IŠČEKIVANI SINGL

VIDEO: NOVI SPOT ‘KAUBOJKE’ IVANE RUSHAIDAT Videom za singl ‘Ne dam te’ u stilu ‘Sin cityja’ najavljuju prvi album

 Screenshot YouTube

Glumica Ivana Rushaidat i njezin bend Rakete objavili su treći singl, ‘Ne dam te’, koji će se naći na debi albumu najavljenom za ovu godinu.

Nakon odlično primljena prva dva singla ‘Bijela buka’ i ‘Jednog od Vas’, autorskom timu na debitantskom albumu Ivane Rushaidat pridružuju se i Davor Viduka kao autor glazbe, koji uz Martu Muždalo potpisuje i stihove za najnoviji singl ‘Ne dam te’. Aranžman potpisuje Vlado Mirčeta koji je uz Berka Muratovića iz grupe Jinx zadužen za produkciju istog.

Novi singl prati i animirani video spot u režiji multimedijalnog umjetnika Dalibora Barića, autora brojnih kratkih animiranih i eksperimentalnih filmova, glazbenih spotova (Pips Chips & Videoclips, Ante Perković), festivalskih špica (Motovun Film festival), stripova, instalacija, crteža i kolaža.

Ivana Rushaidat dobro je poznata domaćoj publici jer preko deset godina nastupa s brojnim bendovima (Lounge paket, Billie and the Kids, Mayales, Jinx), a najšira publika zapamtila ju je po ulozi u predstavi Teatra Exit ‘Kauboji’ s kojom je prošle godine proslavila 400. izvedbu, te po istoimenom igranom filmu.

Ivanu i Rakete možete pratiti na njihovoj Facebook stranici .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:54