UOČI NASTUPA NA POZITIVNOM KONCERTU

VIDEO: OD JUTROS SVI PRIČAJU O OVOME Repetitor objavio videospot snimljen u zatvorenom odjelu beogradskog zatvora

 YouTube
 

ZAGREB – Grupa Repetitor predstavila je sjajan videospot za pjesmu 'Ako te ikada' snimljen u zatvorenom odjelu Okružnog zatvora u Beogradu.

"Tijekom ljeta ove godine, 30. lipnja, svirali smo koncert osuđenicima sa zatvorenog odjeljenja Okružnog zatvora u Beogradu. Bio nam je to jedan od najznačajnijih i najemotivnijih nastupa. Čekali smo do sada da prođu sve dozvole i da birokracija odradi svoje i konačno sad predstavljamo spot za pjesmu 'Ako te ikada', koji je tada snimljen i koji je uvod u film o cijelom događaju", poručio je bend uoči premijere.

Gostovanje Repetitora u Centralnom zatvoru organizirao je fotograf Igor Čoko. Videospot su realizirale ekipe iz GRAIN video produkcije, foto kolektiva Invert te fotograf Vladimir Živojinović, a režiju potpisuje Filip Čudić. Pjesma 'Ako te ikada' nalazi se na njihovom aktualnom albumu 'Gde ćeš'.

Grupa Repetitor nastupit će, uz Elemental, Kawasaki 3P, Brkove i Otrovnu Kristinu, na 13. Pozitivnom koncertu u zagrebačkom Domu sportova, u subotu, 2. prosinca.

press
Repetitor

Od 12. studenog do 1. prosinca za ulaz će trebati izdvojiti 80 kn, a na sam dan koncerta 90 kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:57