'ŠATRO'

VIDEO: PREMIJERA FRANCUSKOG HITA KAWASAKI 3P-a Pogledajte kako se sveprisutni trubač Igor Pavlica snašao u ulozi pjevača

Kawasaki 3p ove je godine jedan od headlinera INmusic festivala, na kojem će nastupiti 21. lipnja, tik prije Florence and the Machine

Pola godine nakon što su izbacili video 'dugodugodugo', deveteročlana posada Kawaski 3p-a sada je konačno spremna za objavu novog video spota koji prati pjesmu 'Šatro'. Riječ je o četvrtom singlu skinutom s najnovijeg albuma 'Goli zbog pasa' koji je dočekan brojnim pohvalama kritike i publike.

Videospot za pjesmu 'Šatro' u duhu pankerske "uradi sam" filozofije režirao je i montirao Mario Borščak, basist "kawasakijevaca". Prilikom premijernog predstavljanja bend se zahvaljuje ekipi koja im je pomogla u snimanju spota, a to su djevojke iz studija 'Angels Body and Emotions', Jiggy bar, u kojem je video djelomično sniman, te Muzeju automobila Ferdinand Budicki.

Vodeći vokal u 'Šatru' je dobro prepoznatljivi trubač benda Igor Pavlica, koji je cijelu pjesmu otpjevao na francuskom jeziku!

Nakon nekoliko nastupa kojima su potvrdili svoj rastući status prvoligaške koncertne rock atrakcije, poput onog u Domu sportova ( video ) ili u sklopu 'Brijačnice' na Zagrebačkom Velesajmu ( video ), Kawasaki 3p ove je godine jedan od headlinera INmusic festivala, na kojem će nastupiti 21. lipnja, tik prije Florence and the Machine!

Pogledajte novi videospot 'Šatro'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:21