ZA JUTARNJI

VIDEO: PREMIJERA SPOTA 'SUPERSTAR' BENDA GRETTA Članovi Grette u spotu su statisti, a glavne uloge su namijenjene stanarima Zoološkog vrta

 Promo Gretta
 

Za obilježavanje 15. rođendana benda, Gretta je odsvirala 2 slavljenička koncerta te objavila best of kompilaciju "15", a proslavu su zaokružili još jednom novom avanturom.

Naime, zagrebački rock kvartet nastupio je na poprilično intrigantnom i neobičnom mjestu - u zagrebačkom Zoološkom vrtu. Koncert se održao u sklopu proslave 94. rođendana ZOO-a, a Gretta je ovu vanserijsku prigodu iskoristila da snimi novi spot i svoje zoološko iskustvo ostavi zapisano u vječnosti glazbenih kajdanki.

"Svirali smo u klubovima, kafićima, sportskim dvoranama, parkovima, na velikim i malim festivalima, tavanima, terasama, garažama, u podrumima... Manje-više svugdje gdje se može svirati. Zoološki vrt je nešto potpuno novo i drugačije. Bila je to velika fešta za domaćine zoološkog i sve posjetitelje."

Promo Gretta

Nesvakidašnja simbioza Grette i ZOO-a tako je zabilježena u pomalo ironičnom videospotu "Superstar", u kojem su članovi Grette statisti, a glavne uloge bile su namijenjene stanarima vrta - životinjama.

Aktualan singl "Superstar" se nalazi na nedavno objavljenom albumu "15", "best of" kompilaciji kojom je Gretta obilježila prvih petnaest godina glazbene karijere.

Promo Gretta

Više riječi o novom singlu stiže upravo iz redova benda:

"Superstar je vesela pjesma s ritmom za pomicanje bokova, a govori o veselim ljudima koji vole sve što vole mladi, vole biti svugdje i uvijek. Ovom pjesmom odajemo počast svakom hrvatskom superstaru i superstarici te ih pozivamo na druženje na nekim od naših idućih koncerata."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:37